TV

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

ŠERIF SPIČEK UVODI RED NA SETU: Hoće li uspjeti suzbiti opuštenost, nered i neposlušnost za radnim jedinicama?

Kandidati su navikli na raspolaganju uvijek imati dežurnog kuhara koji će popraviti njihove pogreške i navesti ih na pravi put pa su neki počeli to previše iskorištavati, a najiskusniji član žirija više nema razumijevanja za pretjeranu opuštenost na radnim jedinicama.

Tomislav Špiček ovaj je tjedan dežurni kuhar, a to znači da je glavni i odgovorni chef, čije je zaduženje održavati kulinarski red i mir na popularnom trgu Tri, dva, jedan – kuhaj!. U svojoj uobičajenoj patroli šerif Špiček primijetit će mnoge kulinarske nepravilnosti koje kandidati trebaju ispraviti ako žele dobiti prolazne ocjene na vrhovnom kulinarskom sudu.

Iako su se kandidati u prošlom danu dokazali kao vrsni kuhari amateri, danas će im kuhanje pasti u drugi plan, a šminka, šala, nered i neposlušnost zavladat će radnim jedinicama, što se Tomeku neće nimalo svidjeti.


Hoće li Špiček uspjeti dovesti u red natjecatelje i koju će presudu donijeti suci Janković, Pažanin i Domitrović Sabo, ne propustite pogledati večeras u novoj epizodi showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ u 20 sati na RTL-u!

Povratak na Net.hr