TV

OSTVARILE IM SE ŽELJE

SARA JE NAPUSTILA SHOW: Barbara i Jasmina zamijenile farme: ‘Moja duša pleše od sreće’

Nakon petog tjedna farmu je napustila još jedna kandidatkinja.

Želja za odlaskom kući i briga o psima koji su zbog svoje neadaptacije na životinje i farmere odvezeni, bila je veća od one za ostankom. Stoga je Sara napustila farmu, a u dvoboju snage – pila na zemlji, izgubila je od Ante.

FARMERI NEUGODNO IZNENAĐENI: Jasmina dobila imunitet, prvi duelist je Ante

„Podijeljeni su osjećaji, krivo mi je što ostavljam njih gore“, izjavila je Sara obrativši se svojoj zajednici na odlasku te za Gazdu ponovno postavila Gorana.

Budući da su odnosi Jasmine i crvene zajednice trajno narušeni, ispunila joj se želja za prelaskom u zelenu zajednicu te su ona i Barbara zamijenile farme.

„Ne da se osjećam radosno nego sam presretna, moja duša pleše“, kazala je Jasmina, a hoće li ju zelena zajednica uistinu bolje prihvatiti nego crvena, ostaje nam za vidjeti.

img_5383

Barbara, koja je silno patila za Katicom nakon njezinog prelaska u crvenu zadrugu, i sama je htjela napustiti svoju zelenu zajednicu. Osim što je sada sa svojom „mamom“ Katicom, Barbara je sretna što je u istoj zadruzi i s „dečkom“ Tomislavom.

„U novoj zajednici se jako dobro osjećam, počela je odmah zezancija, sad se opet moram prilagoditi na ovaj sistem“,  izjavila je Barbara.

Održan je i mini dvoboj za borbu želja. Glavni igrači bili su Kristijan i Barbara, a morali su iz punog bunara vode zubima izvaditi sve jabuke. Kristijan  se pokazao spretnijim, pa mu se tako ostvarila želja – pismo od obitelji i prijatelja.

Povratak na Net.hr