banner
TV

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

SANJA I MORENA NA RUBU DISKVALIFIKACIJE! Učinile su nešto strogo zabranjeno, Špiček se razbjesnio: ‘Što sam ja rekao?’

Natjecatelji gastro showa Tri, dva, jedan – kuhaj! korak su do osvajanja titule najboljeg hrvatskog amaterskog kuhara i nagrade od 100 tisuća kuna. Baš zato žiri uvodi sve strože kriterije – ovaj put će na rubu diskvalifikacije biti Sanja i Morena!

U svakoj sezoni popularnog showa vrijede ista pravila, među njima je i ono o strogoj zabrani bacanja hrane. Iako znaju za to, Sanja i Morena večeras će itekako ‘nadrapati’ nakon što će njihova salata završiti u smeću.

Naime, ovaj je par za večerašnji jelovnik odlučio pripremiti svinjsku roladu s pestom od pinjola, đumbira i korijandra uz pire krumpir i salatu od crvenog zelja. Nakon što ih je Tomislav Špiček u obilasku podsjetio kako salata od zelja mora biti poslužena hladna, a kupus tanko narezan, Morena je odlučila napraviti novu, a ‘staru’ baciti u smeće. Sanji se to nije svidjelo, a niti žiriju…

„Jeste li iskoristile sve namirnice? Ali ste bacile već napravljenu salatu od zelja… Što sam ja rekao što se tiče hrane i smeća? Rekao sam vam da višak namirnica, koje ne trebate, stavite u zdjelu i pokrijte folijom i stavite sa strane jer će ih pokupiti drugi koji će to već nekako iskoristiti“, još je jednom objasnio Špiček zbog čega su ga naljutile Sanja i Morena, koje su pokušavale opravdati svoj postupak kako su ih pravila zbunila. Jednom su već ostavile namirnice koje im ne trebaju pa su zato dobile negativan bod, no ovaj put su ih bacile jer nisu htjele napraviti istu pogrešku.

Međutim, debelo su pogriješile jer ih žiri zbog bacanja hrane može kazniti diskvalifikacijom. Što će učiniti žiri, doznat ćemo večeras u novoj epizodi showa Tri, dva, jedan – kuhaj! u 21:10 na RTL-u!

Povratak na Net.hr