TV

NOVA SAPUNICA

SADŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Nova turska serija sa zvijezdama serija Sulejman Veličanstveni i Asi (Kraljica noći)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Pedro moli Fiorellu da misli na Julietu i Santina koji su se borili da nađu kćer. Fidel potvrđuje Pedru i Eloisi da otisci s lustera pripadaju Aitani. Sergio priznaje Pedru da se prije 24 godine predstavio kao Santino kako bi vodio ljubav s Julietom i da bi Fiorella mogla biti njegova kći, a time i Pedrova polusestra. Pedro bijesno kaže ocu da je zbog njega vrlo nesretan jer je Fiorella žena koju voli. Joaquina stiže s Fidelom u diskoteku u potrazi za Roxanom, ali doživi nesreću i umre. Roxana je slomljena zbog majčine smrti. Fidel je također žalostan jer ju je jako volio. Radnici i obitelj su ožalošćeni jer su je voljeli. Eloisa razgovara s Roxanom i kaže joj da je uz nju i da mora biti u povorci tijekom pogreba. Santino i Julieta smišljaju kako će napravit DNK pretragu, a da ne potaknu sumnju da bi Sergio mogao biti Fiorellin otac. Osvaldo kaže Soniji da Gael možda nije njegov rođeni brat. Fiorella je žalosna jer ne razumije zašto je Pedro izbjegava otkad je razgovarao sa Sergiom.

Talijanska mlada (Roxana)

RTL TV, 13.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Dok Edo, Adrijana i Jure pokušavaju pomoći utučenom Toniju da prihvati kraj svoje karijere, Nives i Marica se i dalje nadmeću za Stipinu pažnju. Sara se još uvijek nalazi u teškoj novčanoj situaciji, ali ipak odbije spavati s klijentom, što razljuti Gorana. Kako bi Goranu vratila novac, ponižena i očajna odluči ukrasti tjedni utržak iz koktel bara. Nakon dugog predomišljanja, Srđan zaprosi Anu i ona pristane. Milivoj je užasnut tom viješću i pokušava Anu svim silama odgovoriti od vjenčanja.

Ruža vjetrova (Ines i Marko)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Mert je uspio nagovoriti Ejlul da mu oprosti. Jaman naporno radi na prekrasnom novogodišnjem poklonu. Međutim, Mira je svjesna da Lejla još nije odustala od Jamana, te se šokira kada ugleda njih dvoje zajedno u trgovačkom centru. Selim i Ender zatečeni su kad im Asim priopći sasvim neočekivane vijesti.

PLima i oseka (Jaman)

HRT1, 17.20, TURSKA SERIJA, Kraljica noći

Selin (Meryem Uzerli) je kći Francuskinje i Turčina. Živi s majkom u Francuskoj u gradiću Grasseu. Jednoga dana upozna mladog i zgodnog Kartala (Murat Yildirim) koji poslom dolazi u njezin grad. Par se ludo zaljubi provede nekoliko predivnih dana zajedno. Kartal kaže Selin da ima nekog posla koji treba riješiti i vraća se u Tursku uz obećanje da će se vratiti. Zapravo je Kartal već u braku. Želi se razvesti ali njegova žena Esra (Funda Eryigit) ga nipošto ne želi pustiti. Kad spomene razvod, ona se pokuša ubiti, a Kartalov punac Aziz (Ugur Polat) ne dopušta Kartalu da prekine s njegovom kćeri. Kad je Kartal ostavi, Selin shvati da je trudna i rodi dječaka. Četiri godine kasnije Selin odluči posjetiti Tursku sa sinom i slučajno upoznaje Aziza. Aziza se Selin duboko dojmi, zaljubi se u nju na prvi pogled i zaprosi je. Selin ne želi da joj sin odrasta bez oca kao ona. Prihvaća Azizovu ponudu i s njime odlazi u Istanbul gdje ponovno susreće Kartala.

Kraljica noći (Selin i Kartal)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Songul je doznala da je Kader izdala nju i društvo te postaje hladna prema njoj. Ejlul ugleda majku ispred policijske postaje i zna da je majka identificirala Kemalovo tijelo. Osjeća veliku grižnju savjesti i teško joj je, pa odlazi k Feride. Meral se pokušava svidjeti Defne, kojoj to odgovara jer je može iskorištavati.

Anđeli (Ejlul)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Kata brine za mamurnog Zvonka, no on sve više shvaća da je za nju nevidljiv, ma koliko se trudio, i to joj govori. Ona je zbunjena njegovom iskrenošću. Vinko i Ivan dolaze u Zagreb konfrontirati Fedora oko činjenice da potkopava svaki njihov projekt. Fedor objašnjava Vinku da će uništiti onoliko njegovih projekata koliko je dana Vinko znao da Petar ima namjeru ostaviti Neru. Helena se želi predstaviti s “Kojom kapi” u Žaninom časopisu. Žani se ideja sviđa i kreću s promocijom. Dok se uređuje za intervju, Helena savjetuje Anu da se s Petrom ozbiljno primi posla, jer nemaju puno vremena do isteka oklade. Nikola je u pijanoj noći spavao sa Žanom, napravio nered u štali i pustio konje. Mara mu očita bukvicu, a Ana kreće u potragu za konjima. Petar joj pomaže, no sustignu ga stari grijesi i on biva uhapšen. Irena zamjera Vinku što ga ne vadi iz pritvora, no Vinko misli da će mu pritvor dobro doći i naučiti ga pameti. Ipak, zahvaljujući Ivanu, Petar je ubrzo vani. Odlazi k Ani koja se pokušava distancirati od njega, baš kao i Zvonko od Kate.

Zlatni dvori (Ana)

Povratak na Net.hr