TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: U Zagreb se na radost Irene i Vinka vraća njihova kćer Martina (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Pedro uvjerava Fiorellu da mu je Sergio savjetovao da je podrži i pokuša razgovarati s njom kako bi prihvatila Julietu i Santina. Na misi za Joaquinu Roxana udari Federicu zbog njezinih komentara i kaže joj da joj dopusti da se pristojno oprosti s majkom. Roxana zahvaljuje Joaquini što joj je bila majka i što se uvijek brinula o njoj. Adela i Reynaldo daju Roxani potporu i govore joj da će pokušati biti njezini roditelji. Dante je ostavio videosnimku na kojoj okrivljuje Federicu za svoju smrt. Eloisa poziva policiju da istraži što je Dante rekao u videosnimci. Osvaldo se prepire s Agustínom jer ne može vjerovati da Gael nije njegov brat. Pedro kaže Julieti i Santinu da bi trebali uvjeriti Fiorellu da im dopusti DNK pretragu. Julieta plače jer misli da će ih Fiorella još više mrziti i da ih odbacuje. Benito, Simona i Domingo organiziraju lutkarsku predstavu kako bi razveselili Giannu i odvratili je od problema. Fiorella zove Pedra kako bi saznala zašto nije kod kuće, a on joj kaže da je na sastanku jer je tvrtka gotovo uništena.

Talijanska mlada (Fiorella)

RTL TV, 13.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Ana je napokon sretna razvojem događaja u svom životu i u potpunosti se posveti planiranju vjenčanja. Ana nagovara Srđana da na vjenčanje pozove i Milu, a Suzana, koja je slučajno svjedočila obostranoj kemiji između Srđana i Mile, sumnja u ispravnost te odluke. Milivoj je objeručke podržava u toj sumnji. Istovremeno, Marica i Stipe nisu oduševljeni pozivom na vjenčanje, dok se Nives ponaša sasvim suprotno. Njeni motivi su poslovne prirode – želi ucijeniti Milivoja.

Ruža vjetrova (Marica)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Selim postaje svjestan da Jaman skriva nešto od njih. Riječ je o paketu koji je primio, a ima veze s njegovim bratom. Selim i Ender šokirani su i razočarani Sedefinim ponašanjem kada procuri njezina snimka koja će dovesti obiteljski posao u opasnost. Nakon svađe s Mirom, Jaman je tužan i pita se hoće li ikad moći zbaciti teret svoje prošlosti.

Plima i oseka

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Mesude misli da je Ejlul kriva za sudbinu koja je zadesila njezina supruga te dolazi u školu da bi je prisilila da s njome ode u policijsku postaju. Ni djevojke ni Serkan neće moći smiriti srditu Mesude. Feride i Toprak nastoje pomoći Ejlul, ali susreću se s brojnim nepoznanicama. Hoće li im se Ejlul povjeriti?

Anđeli (Serkan)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Žana i Nikola provode zajedno još jednu noć, no ovoga puta trijezni i u krevetu. Kada im Holcer pokuca na prozor tražeći Žanu za intervju, Nikola ju sakrije jer ne želi da Fedor sazna za njihovu aferu. No, Holcerov intervju ne završi slavno. Oduševljena Heleninom pojavom, Žana ga prekida i šalje Holcera po fazanovo pero za Helenin šešir. Kada se Holcer vrati s mrtvim fazanom, prestravljena Žana odustaje od intevjua s njim. U međuvremenu, Helenin intervju prekida Irena, iznoseći drugu stranu obiteljske priče. One se posvađaju, a Žana ih prekida i obećava napraviti intervju/reportažu o Ireni. Petar je u pritvoru napisao Ani novu pjesmu, no ona nije baš zadovoljna tekstom, ali ni Petrom – jasno mu da do znanja da neće prijeći preko njegovih laži i da se mora potruditi zadobiti njeno povjerenje. Na radost Begovaca, Martina stiže u Zagreb. Irena zaposli Domagoja kao kuhara, a Vinko šizi zbog vegetarijanske prehrane. Irena povrijedi Anu, dajući joj do znanja da nije dio obitelji. Weltrusky i Nera snimaju obradu Petrove pjesme. Nakon obavljenog posla, završe u klinču.

Zlatni dvori (Ana i Nikola)

Povratak na Net.hr