TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Zejnep smišlja kako će se vratiti kući, a u tome će joj pomoći Vildan i Ozan (Bit ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Mauricio s Valentinom ide do dna mora. Ondje su bili kad su Paulina i Adrián bili živi. Ona se poistovjećuje s njima. Mónica i Angélica odluče otputovati u Francusku kako bi razgovarale s Deborom i zamolile je da prijavi Leonela. Fabricio misli da je Julieta mučila Nuriju i boji se da bi se slično moglo dogoditi Adriani.

Voli me zauvijek (Valentina i Mauricio)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

 

Songul je sretna jer će napokon moći živjeti s tatom. Lalin čeka veliko iznenađenje. Ejlul je uhvatila Defne i Kemala te o tom obavijestila Nazan. Banu više ne može kontrolirati svoje crne misli. Nazan odvodi Defne biološkoj majci. Kader saznaje što je Banu napravila.

Anđeli (Kader)

NOVA TV, 20.15, DRAMSKA SERIJA, Čista ljubav

 

Nesvjestan Rusove prisutnosti, Tomo uzima Mašine stvari i odlazi iz kuće, dok Rus nastavlja sa sabotažom. Po povratku u bolnicu, Tomo zove Helenu, ali bezuspješno. Tomi bude još teže kada ga Maša zamoli da joj donese Helenino pismo, jer bez njega ne može zaspati. Ranko odlazi pred sirotište, gdje se prisjeća tinejdžerskih dana, kada je s Tomom ukrao auto, no samo je Ranko nastradao i završio u popravnom domu. I dan danas, Ranko je uvjeren da ga je Tomo izdao. Dok Sonja kroz razgovor s majkom preispituje svoju dugogodišnju vezu s Rankom, Ranko sa Snježanom provjerava poslovanje. Snježana mu govori da su im poslovi čisti, ne znajući da u grad dolazi bivša eskort dama, Asja. Asja susreće Vladu te ga poziva da ode s njom u Zagreb, Vlado pristaje te joj daje svoju jaknu. Prije puta, Asja dolazi kod Snježane tražiti svoj novac. Goga dolazi kod Tome tražiti Branku, no samo je Tomo tamo. Na Tomu i Gogu se ruši strop Tomine kuće.

Čista ljubav

NOVA TV, 21.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Nihan i Lejla pripremaju se kako bi organizirale dobrotvornu večer. Ona će biti povod ne samo novom susretu Kemala i Nihan nego i susretu Kemala i Emira. Zejnep se sklonila kod Kemala kako bi izbjegla Emirovu odmazdu. Smišlja novi grandiozni plan kako bi se vratila kući. Odlučuje premostiti svu sumnju i pritisak koji se na nju vrši. Prva osoba na kojoj iskušava svoj plan jest Vildan. Potom u ostvarenje svoga plana uključuje Ozana.

Bit ćeš moja (Kemal)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr