TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Zbog Antunovog propusta Galovići su deložirani iz kuće (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Manuela vodi Júliju u posjet Ani, ali djevojčica nije baš raspoložena ići majci. Lorena primijeti da Tiago ima vrućicu i javi to Cris i Jonasu, ali nijedno od njih ne može ga odvesti liječniku. Jonas moli Lorenu da ga odveze pedijatru. Sofia moli mamu da je pusti na neku priredbu s prijateljicama, ali Vitória je ne pušta jer mora trenirati za turnir. Iná u kartama vidi Anin povratak. Rodrigo je diplomirao arhitekturu. Jonas nazove Nandu i moli je da dođe. Nanda upoznaje Tiaga i shvaća da dijete ne sluša roditelje. Marcos razgovara sa kćerima o Olíviji. Dora sa kćerima razgovara o Marcosovim kćerima. Renato promatra Alice izdaleka. Nanda vodi Luija i Francisca k Rodrigu i Manueli na ručak. Eva se sprema na spavanje i kaže Ani da će ujutro u šetnju. Ana otvori oči.

Život teče dalje

RTL TV, 13.25, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Nakon što je Srđanu tijekom pogreba rekao kako ga Ana nikad nije voljela, Milivoj definitivno odlazi iz života svoje obitelji i seli se kod sestre. Oprašta se sa Sarom i poručuje joj da zamoli utučenog Srđana da mu oprosti radi svega što je učinio. Dok Srđan oplakuje svoju ženu, Ines pokušava zadržati ulogu hrabrog medijatora i na kraju se rasplače u ordinaciji doktora Nikole. Nakon što mu je Jakov rekao svoje sumnje oko Jelene, Marko odluči sam doznati koje su njene namjere. Stipe je i dalje sumnjičav prema Ivanu koji je prekinuo večeru s Nives kako bi se sastao s ranjivom Suzanom koju muče obiteljski problemi. No, sumnjičava Nives odluči ga pratiti i iznenadi se kada ga ulovi kako se grli sa Suzanom.

Ruža vjetrova (Nives)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Defne je primijetila da su se Džemre i Gokhan zbližili i to joj smeta. Spremna je na otvoreni rat da bi zaštitila svoju ljubav. Mesude je bila jamac za Kemalov kredit pa je zbog duga odvode u pritvor. Ejlul mora smoći novac da izbavi svoju majku. Kader razmišlja o tome da ipak donira koštanu srž svojoj polusestri Derin.

Anđeli (Ejlul)

NOVA TV, 22.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Svi su se potrudili da humanitarna akcija uspije. Krenuo je turnir u biljaru. Uzbuđenom Vinku brzo splasne uzbuđenje – odmah ga iz natjecanja izbaci maestralni biljarist Marijan. Galovići su sretni što se selo ujedinilo za njih, ali ih dočeka hladan tuš kad saznaju da odmah moraju iseliti iz kuće, jer Antun nije primijetio dopis koji im je došao prije tjedan dana. Hvata ih panika, no ipak svi budu udomljeni: Ana kod Kate, Joza kod Holcera, Helena u ljetnikovcu, a Žana poziva Antuna kod Rakitića. Vesna čitavo vrijeme pokušava doprijeti do Ane, ali ona je i dalje tvrd orah. Irena, ljubomorna na Žanu jer svi hvale njenu organizaciju humanitarne akcije, zahtjeva da se donatorska večera održi kod Begovaca. Nakon prepirke sa Žanom, Domagoj im sugerira da problem riješe natjecanjem u potezanju kolca, staroj slavonskoj igri. Odlučna Irena pobjeđuje. Petar u Zagrebu pokušava prodati vilu Begovac. Martina dolazi u Zagreb i obavještava Petra da su Galovići izbačeni iz kuće. Petar odluči pomoći Ani te odmah prodaje vilu ispod cijene.

Zlatni dvori

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr