TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Zbog Alperove istrage strada osoba koja mu želi pomoći (Nauči me voljeti)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Julieta ubije Silviju. René mora u bolnicu da donira krv kako bi spasili Gonzalov život. Valentina konačno otkrije tko je Eugenio. Jaime i Gisela pokušavaju udaljiti Adrianu od Juliete, ali one se i dalje često viđaju. René traži novac za krv. Moli Leonela da mu pomogne kako bi našao odvjetnika koji će mu zajamčiti da će dobiti svoje dionice.

Voli me zauvijek (Alan i Monica)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Neželjena snaha

 

Nagme pokušava dokazati Ežderu da Šebnem osjeća više od prijateljstva prema njemu. Ežder ne uzme novac koji mu Šebnem daje kako ne bi imao problema s Nagme. To ga dovodi u tešku situaciju jer ne postoji drugi način da spasi tvrtku.

Neželjena snaha (Nagme i Ežder)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Kemal je veoma zbunjen kada na vratima na koja je pokucao ugleda Tarika. Dok se Tarik suočen s Kemalovim pitanjima trudi pronaći način da se zasada izvuče od tog ispitivanja, Kemal želi vjerovati da je to Emirova smicalica. Dok Kemal proučava veze između Tarika i noći Karenina ubojstva, pred očima mu se pojavljuje samo jedno rješenje. Koliko god se Nihan trudila doprijeti do Kemala i opisati mu svoje osjećaje, Kemal je odlučan u svojoj odluci da je drži podalje od sebe. Zejnep razvija prve ozbiljne sumnje o stvarnosti Emirova i Nihanina braka. Najvažnije oružje kojim će moći zadati udarac Emiru bit će male tajne koje će otkriti o stanarima te kuće.

Bit ćeš moja (Nihan)

NOVA TV, 21.15, TURSKA SERIJA, Nauči me voljeti

 

Dok Ejlul misli da je bila nepravedna prema Buraku, Burak upada u Simginu stupicu. Hašmet je pak otkrio ključno ime, pa za Alpera i njegova zvona zvone na uzbunu. Džandan se pokušava zbližiti s Lejlom, koja je ugodno iznenađena njezinom iznenadnom srdačnošću. Alper i Hakverdi nastavljaju istragu, no ona će imati kobne posljedice za osobu koja će spasiti Alperov život.

Nauči me voljeti (Alper i Lejla)

Povratak na Net.hr