TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Vlado izlazi iz zatvora, a Tomo zatraži razvod od Helene (Čista ljubav)

HRT1, 12.30, MEKSIČKA SERIJA, Zaljubljena u Ramona

Osvaldo odveze auto koji su navodno ukrali Juliju. Roxana i Antonio i dalje se prepiru i okrivljuju u vezi s Diegom. Pedro kaže Juani da će dobiti milijun dolara i da mora otvoriti bankovni račun. Juana kaže Juliju da joj pomogne u vezi s računom. Antonio susretne Juanu i Julija u restoranu. Policija uhiti Osvalda i Susanu pod optužbom da su ukrali auto. Juana govori Ramónu da joj je Antonio rekao da pripazi s Julijom, a Ramón joj savjetuje da posluša Antonija. Sara dolazi u policiju u vezi s autom i shvati da su kradljivci Osvaldo i Susana. Osvaldo predbaci ocu da mu je lagao, Julio se opravdava da je trebao novac i da ga je morao prodati.

Zaljubljena u Ramona

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

Ako Mesude odsad i nastoji biti dobra majka, Ejlul će biti jako teško zaboraviti bol iz prošlosti. Posjekavši ruku, Kemal bježi iz bolnice. Cure prime tu vijest i obuzme ih strah. Kemal se zaklinje da će se osvetiti zbog ruke.

Anđeli (Selin i Gunej)

NOVA TV, 20.15, DRAMSKA SERIJA, Čista ljubav

Hrvoje, očajan zbog kockarskog duga, slučajno susretne Branku. Na rubu je da joj se izjada, no ipak odluči svoje muke zadržati za sebe. Profesor pomaže Editi pospremiti vilu nakon jučerašnje zabave. Edita se ohrabruje i izjavljuje mu ljubav. Nakon što je Ranko odbio platiti Vladi jamčevinu, Sonja utjehu potraži u Tominom zagrljaju. Ipak, Ranko mimo Sonjinog znanja uplaćuje jamčevinu za Vladu te ga dovodi kući iz pritvora. Milan i Jasna su ushićeni. Sonja sazna da je Ranko zaslužan za Vladin izlazak na slobodu i ne zna kako da se nosi s tim. Vlado je u vrlo lošem raspoloženju što pojača Milanov pokušaj da razgovara s njim. U razgovoru, Vlado mu odbrusi da mu se gadi. Milan je shrvan zbog sinovih riječi. Tomo odluči okončati svoj brak s Helenom. Naziva ju i traži od nje da mu da razvod.

Čista ljubav

NOVA TV, 21.20, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

Bolna lekcija koju je Emir održao Nihan iskoristivši Deniz kod ponora, stvarna mogućnost da izgubi kćer, Nihan potakne da pod svaku cijenu sačuva svoju tajnu. Kemal pak nakon fotografije Deniz koju mu je Zejnep donijela više neće moći stati dok ne potvrdi svoje sumnje. Za Kemala svijet staje; otkriti istinu postaje najvažniji cilj u njegovu životu.

Bit ćeš moja (Nihan i Kemal)

Povratak na Net.hr