TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Vinko kao mamac pomaže USKOKU da uhvate Fedora (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Eva obeća Vitóriji da se ništa neće promijeniti u vezi s Anom i treninzima, ali moli je da se ne miješa u djevojčin privatni život. Dora ostavlja kćer kod Vitórije da se igra sa Sofijom. Marcos pozove Doru da mu pomogne napraviti pizzu za djecu. Ana s Júliom odlazi u park i tamo susretne Rodriga. Ana predstavi Júliju kao svoju sestru, a Rodrigo joj povjeruje. Eva nazove Anu, te ona odlazi, a da nije razgovarala s Rodrigom. Ana se slika za novu pokroviteljevu reklamu. Cris upoznaje Vivi u salonu za ljepotu. Nanda kaže tijekom večere da je Eva rodila dijete. Jonas na to kaže da je obavio vazektomijiu. Cris se uznemiri. Iná i Laudelino odlaze na put u Porto Alegre u posjet Ani i Manueli. Eva šalje kćeri da se negdje drugdje sastanu s bakom. Jonas kaže odvjetniku da ukine Evinu alimentaciju. Nakon što je Iná vidjela Júliju, shvaća što se Ani događa, te odlazi razgovarati s Evom. Ona i Manuela odlaze na fakultet gdje Ana ugleda Rodriga.

Život teče dalje

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Srđan se potpuno otvori Milivoju i prizna mu da ima problema u braku, kao i da ga muče dvojbe oko Ane i djeteta. U tom trenutku Srđana nazove Suzana i javi mu da je Ani pozlilo. Ispunjen krivnjom, Srđan zaboravlja sve dileme i odluči biti čvrsto uz Anu, ne shvaćajući da ona manipulira i njime i svima ostalima. Ana je opet u sedlu! Luka priznaje Jakovu poraz, ali ne zna da Sara i sama još uvijek razmišlja –bi li u novi život krenula sama ili s Jakovom. Za to vrijeme Nika i Toni otvoreno napadnu roditelje za neodgovornost i djetinje ponašanje, u nadi da će Adrijana primiti natrag Edu. Marko laže Ines, a Suzana si dopusti da je uzmu emocije koje gaji prema Ivanu.

Ruža vjetrova (Marica)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Sude je Sedef rekla nešto zbog čega je Sedef shvatila da je bez razloga krivila svoga oca. Jamana zabrinjava to što su se Džem i Mira zbližili. Selimova teta Bahrije traži od Selima da prihvati Džema kao Jamana nakon što ona umre, a Džem slučajno sazna da mu majka umire. Asim se oporavio i pita Jamana što želi jer mu je spasio život. Jamanov odgovor će ga iznenaditi.

Plima i oseka (Jaman i Mira)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Ejlul želi dokazati da njezina majka nema pravo u vezi Kemala te uz pomoć djevojaka smisli plan kojim će ga stjerati u kut. Snimat će ga dok nasamo razgovara s njim o svojem povratku kući i tako ga razotkriti. Hoće li sve poći po planu? Tevfik pokušava odlučiti hoće li dati Džemre novac koji su joj ostavili roditelji.

Anđeli (Kader)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Irena priznaje što je napravila Petru i Ani i svi ju odreda napadaju i razapinju. Ana je ispočetka razočarana, ali joj Petar diže samopouzdanje – odlučuje ne posustati unatoč Ireni. Fedor dolazi u selo na sastanak s Nikolom i Vinkom. Vinko je u panici jer mu USKOK nalaže da bude mamac za Fedorovo priznanje kako pere novac. Vinko dolazi na sastanak, preznojava se, izgleda da će sve ići u krivom smjeru, ali Fedor u jednom trenutku puca i otkrije se te ga USKOK hapsi. Holcer i Joza se svim silama trude da nekako izbace Frančeska iz igre. Uspiju doći do broja njegove supruge Leticije koju pozovu na seosku feštu u nadi da će oženjeni Frančesko biti razotkriven. Kata je u depresiji – naručila je preusku haljinu iz Kine, a seosko slavlje će biti dva tjedna ranije od predviđenog – već sutra. U mršavljenju joj pomaže rigorozna Martina. Stavlja ju na potpunu dijetu – gurmanica Kata smije piti samo vodu.

Zlatni dvori (Ana i Petar)

Povratak na Net.hr