TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Veza između Nihan i Kemala na novoj je prekretnici (BIt ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Tijekom otmice Félix upozna Valentinu. Nuria primijeti njegove zle namjere prema Valentini i spriječi ga. Mama potiče Carolinu da nagovori Renéa da se pomiri s ocem. Clemente želi odvesti Fernandu. Gonzalo ne može dobiti bankovni zajam za Valentininu otkupninu, pa novac uzima iz hotelskog crnog fonda.

Voli me zauvijek (Felix)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

 

Feride se prilično udaljuje od Topraka i počinje sumnjati na Ozlem. Džemre priređuje zabavu u Nazaninoj kući. Ejlul je rastrgana između Serkana i Džemre. Defne je ostala bez novca i kuće i planira paklenu osvetu djevojkama.

Anđeli

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Pismo koje je stiglo od Emirove sestre Asu na Kemala ima očekivani utjecaj i Kemal prekida istragu koju je započeo. Emir pak zahvaljujući poruci ostavljenoj pokraj njegove majke shvaća da su njegova sestra i ucjenjivač ista osoba i njegovo se neprijateljstvo udvostručuje. S druge strane, što je više Asuinih pitanja o prošlosti odgovoreno, to je tajno ime koje stoji u pozadini te osvetničke pustolovine sve bliže razotkrivanju. Dok Nihan i Kemal broje dane do trenutka kada će biti zajedno, Emir se dočepa svih snimki „one noći“ i odnosi snaga opet će se izokrenuti. Emir će uz veliku predstavu dokazati da je Ozan stvarno ubojica.

 

Bit ćeš moja

Povratak na Net.hr