TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Svi su zabrinuti za Elif koju je Maksut oteo i želi ju odvesti u inozemstvo (Sudbina)

HRT1, 12.25, DRAMSKA SERIJA, Mjesto koje zovem dom

Sarah se vraća u Inverness s Renéovim tijelom. Nije joj lako organizirati židovski pogreb. Doris i Roy joj pomažu. Sarah ne zna za Georgev i Reginin brak dok joj Regina to ne kaže i tada je preplave emocije. Uvijek će biti sama. Elizabeth dođe na Georgeovo vjenčanje i upozori ga na Regininu prirodu. Anna ga otvoreno napada. Obitelj ponovno treba Elizabeth. Carolyn se ponaša čudno i neugodno i povlači se kad joj Elizabeth želi pomoći. Olivia pokušava održati vezu s Jamesom. Regina doznaje koga je George uključio u oporuku i zamiješa mu koktel od morfija i alkohola. Anna i Gino su pod pritiskom. Gino otkriva da Anna piše i ne sviđa mu se ono što pročita.

Mjesto koje zovem dom

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Mesude je ustrajna u odluci da se rastavi od Kemala, unatoč svim njegovim nastojanjima. Džemre se osjeća izdano. Sada živi kod tete, što se nikako ne sviđa Defne i Nazan, koje se boje da će Džemre saznati za svoje nasljedstvo. Banu tijekom svađe s Gunejevom majkom pada niz stube. Njezina trudnoća je ugrožena.

Anđeli (Serkan)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Dželal spasi Elifinu majku i Mužgan te ih oslobodi, no njihova zabrinutost sve je veća jer ne znaju gdje je Maksut odveo Elif. Maksut odluči da je jedini način da se riješi Kahramana da ode s Elif u inozemstvo. Stoga od Defne zatraži novac. Elif je uvjerena da će je Kahraman spasiti.

Sudbina

NOVA TV, 22.15, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Tomislav zadržava Mladena na poslu, no osvećuje se Nikoli zbog ucjene tako što šalje inspekciju koja mu zatvara restoran. Galovići su sretni, jer radnici sada naručuju užinu kod njih. No, ubrzo se potruju hranom pa inspekcija zatvara biznis i Galovićima.

Ana i Petar odluče na obiteljskoj večeri obznaniti da je Ana trudna, ali atmosferu pokvari informacija da je gradilište zatvoreno zbog trovanja radnika. Iako su i Begovci i Galovići u brigama, vijest o Aninoj trudnoći sve ih razveseli.

Mladen je sretan što neće dobiti otkaz. Na Evinu nesreću, on odluči pomoć Evi da ode u Zagreb i nađe posao.

Neri se pak u noći pokvari auto. Kada uplašena dotrči do štale, tamo zatekne Mladena te se oni prvi put poljube. Ipak, Nera se ne može u potpunosti prepustiti jer se boji Mladenovih osjećaja prema Evi. Mladen joj govori kako on želi samo nju.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr