TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Svi se osim Irene vesele izlasku časopisa Zlatni glasnik (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Eva pokaže Júlijin rodni list Rodrigu, a on odvrati da je lažan, što Evu jako uznemiri. Manuela ga zamoli da ode. Eva optuži Manuelu da se udružila s Rodrigom protiv nje. Marcos je šokiran ženinom hladnoćom prema Aninom stanju. Manuela razgovara s Anom iako je Ana bez svijesti. Suzana i Cícero razgovaraju o tome kako su odgojili Alice. Sofia pita mamu o Aninoj nesreći. Marcos odvede kćer u sobu i sve joj objasni s mnogo takta. Marcos odlazi Ani u posjet i upoznaje Alice. Poslije je poveze autom. Jonas moli Rodriga da se što prije vrati na posao, a Rodrigo daje otkaz. Marcos kaže ženi da je povezao Manuelinu prijateljicu Alice, a Vitória se uznemiri. Sastane se s njom na fakultetu i naredi joj da se kloni njezine obitelji. Rodrigo posjeti Anu i razgovara s Manuelom. Ona mu kaže da je Júlia njegovo dijete i zamoli ga da oprosti Ani. Rodrigo joj oprosti, ali je posve izgubljen. Manuela mu obeća pomoći oko djetetova odgoja.

Život teče dalje (Ana i Rodrigo)

RTL TV, 13.50, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Marka i Ines iznenadi Jelenin povratak, a još ih više šokira to što će ona i Ante odsad živjeti kod Odakovih. Marica skriva zabrinutost, a Marko iskoristi dok je nasamo sa Stipom i oštro mu zamjeri zbog postupanja prema Ines. Srđan uspije oraspoložiti Ines, barem do trenutka kada ona ne pronađe stari Jelenin foto-album s fotografijama iz doba dok su ona i Marko hodali, pa upita Marka voli li još uvijek Jelenu. Zvone grubo predbacuje Jakovu i Sari da su otjerali Luku. Ana ismijava Milivoja i prijeti mu, Sara predbaci majci da je prerano odustala od Milivoja, a Ivan na sastanku s Nives prelazi granice strogog poslovnog ponašanja.

Ruža vjetrova (Ana)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Kenan ulaže veliki trud da ostane u gradu. Prepredena Sude gradi svoj odnos s Asimom. Jaman je otkrio da Miri i Selimu prijeteće poruke iz bolnice nije slao Tan. Pokušava doznati tko je mu je doušnik. Ejlul obuzmu emocije kada dozna da će dobiti polubrata.

Plima i oseka (Sude i Mira)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Neriman je zabrinuta jer Feride želi saznati što se točno dogodilo tijekom Kaderina pregleda kod liječnika. Feride se opasno približava istini. Kemal postane novi vozač gospodina Sedata, Banuina supruga, i to kao znak zahvale jer je spasio Derin. Kemal je ljubomoran na Serkana zbog Ejlul.

Anđeli (Ejlul)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ana je odlučna izvući obitelj iz novčanih problema. Od Nikole zatraži posao dreserke konja, ali i, zajedno s ocem, teška srca ponudi Nikoli Ugarka na prodaju. Vinko predstavlja Petra zaposlenicima u firmi. Veselje pokvare dvojica investitora koji napuštaju jedan od Vinkovih projekata zbog njegove veze s Fedorom. Izlazi prvi broj Žaninog lista. Joza pobijedi na natječaju za naziv te novine dobiju ime „Zlatni glasnik“. U „Glasniku“ izlazi Žanin tekst o Ireninim ispadima na aukciji muškaraca. Ljutita Irena objavi Žani rat. Žana podijeli zadatke svom novinarskom timu za drugi broj „Glasnika“. Joza pati od nedostatka inspiracije. Helena dozna da Nera traži posao te ju šalje Holceru koji ju odmah zaposli, ali i brzo otpusti. Irena ju odvodi Kati koja joj nudi posao čistačice. Ponosna Nera odbija ponudu.

Zlatni dvori

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr