TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Pred Alperom i Lejlom su nove prepreke koje im planira postaviti Berna (Nauči me voljeti)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Tobías pita Nuriju je li ona ubila Alfonsa, a ona ga uvjerava da nije. Nuria ga nagovara da nikomu ne kaže da je Félix nastrijelio Gonzala jer ona i Félix hodaju. Jaimea muče neobične vrtoglavice. U bolnici traže davatelja Gonzalove krvne grupe i ne mogu ga naći. Silvia Lario dolazi Jaimeu i Giseli i kaže im da se Adriana druži s Julietom. Alan objavljuje da René ima Gonzalovu krvnu grupu. Nuria laže da nema Gonzalovu krvnu grupu. Félix objašnjava Tobíasu kakva je Nuria.

Voli me zauvijek (Leonel)

 

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Neželjena snaha

 

Kad Šebnem proda zemlju koju je naslijedila od majke kako bi pokrenula posao s Ežderom, Nagme i Ežder dožive još jednu krizu. Nagme je sada sigurna, Šebnem sve te žrtve čini kako bi bila bliže Ežderu. Nema drugog objašnjenja. Elvan se nakon posla ne vrati kući i svi su u brizi.

Neželjena snaha

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Iako Zejnepin zahtjev za vjenčanjem izluđuje Vildan, njezina se želja ostvaruje. Jedini je problem to što je Zejnep sama. Ozan pokušava nagovoriti Zejnepina oca da dođe na svadbu. Cijela obitelj, uključujući Kemala, odbija poziv. No na dan svadbe Kemal se mora predomisliti. U svadbenoj noći Kemal se iznenađujućom vezom koju uspostavlja korak po korak približava rješenju zagonetke ubojstva. Od Karenina ubojice sada ga dijeli samo adresa.

Bit ćeš moja (Zejnep i Ozan)

NOVA TV, 21.15, TURSKA SERIJA, Nauči me voljeti

 

Kad se Alper i Engin suoče, Alper se susretne s neočekivanom reakcijom. Ta situacija uzrokuje napetost između Ezgi i Lejle. Berna poludi kad Onur odvede Čiček i mijenja taktiku. Ima nove planove kako za Onura, tako i za Lejlu.

Nauči me voljeti (Lejla i Alper)

Povratak na Net.hr