TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Petra pomaže Lidiji uhvaćenoj u švercu, a Ante se trudi oko Mirele (Na granici)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Imperij

Maria Clara i Cristina se svađaju. Josue ih razdvoji. Maria Clara čuje očev glas na Josueovu telefonu. To je zaintrigira. Mario Borrielo i Antoninho odobre Orvilleove crteže za karneval. Arnoldo i Juliane kažu Xani i Nanai da su u vezi. Cora otkrije da je komendatorov prsten nestao. Amanda posjeti Leonarda. Claudio nazdravlja s obitelji i zaposlenicima restorana. Salvador i Helena spavaju skupa. Cora ugleda komendatora. On glumi da je duh kako bi je zavarao. Maria Marta je u komendatorovoj sobi. Vicente i Cristina se poljube. Maria Clara izjavi ljubav Vicenteu. Saldvador promatra Helenu dok ona spava. Carmem se brine zbog Helene. Maria Isis i Jose Alfredo provedu dan zajedno. Cora se pojavi kod Marije Marte i kaže joj da je vidjela Josea Alfreda.

Imperij (Jose Alfredo)

NOVA TV, 18.05, TURSKA SERIJA, Rat ruža

Gulfem proživljava najteže trenutke u životu dok se pred svima suočava s istinom. Situacija postaje ozbiljna kada Gulfem gubi tlo pod nogama, a tlak joj je kritičan i hitno mora u bolnicu. Omer i Gulru su na raskrižju. Gulru je posve poslušala glas svog srca, a Omerova je odluka zapanjujuća nakon što mu Gulru dokazuje da bi bila spremna pobjeći s njim. Halide prijeti Gulru i želi joj se osvetiti zbog toga što je njezinoj kćeri uništila život. No dok svi iščekuju Gulfeminu reakciju, ona im priređuje još jedno iznenađenje.

Rat ruža (Gulfem)

RTL TV, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Pogrešan čovjek

Lazar dobiva poziv koji se ne odbija, a Zoe shvaća da Grga zapravo nije onakav kakvim se predstavlja. Mihajlo dolazi Aleksandri u hotelsku sobu, a umjesto njegove seksepilne ljubavnice u sobi ga dočeka samo njezino oproštajno pismo. Dok Sava nagovara Saru da mu pomogne dovesti Mihajla u klopku, Milena likuje nad Dijaninom nemoći.

Pogrešan čovjek (Lazar i Lea)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Istanbulska nevjesta

Faruk je u šoku kada sazna da je Ipek otišla iz konaka i odlazi po nju. U kući Ipekinih roditelja nastaje nemir kada Fikret digne uzbunu jer Ipek ne želi razgovarati s njim. Iako na kraju Ipek pristane na razgovor, odnosi među njima postanu još gori kada Fikret pročita poruke između nje i Okana. S druge strane, Faruk ne želi da cijela obitelj padne u vatru koju je Fikret zapalio. Guneš, uvjerena da se Adem namjerava preseliti, obavještava Senem da će prekinuti s njim, ali nije ni svjesna da joj Adem priprema iznenađenje koje će je potpuno odvratiti od te ideje.

Istanbulska nevjesta (Faruk i Sureja)

NOVA TV, 21.25, DRAMSKA SERIJA, Na granici

Marko umalo uhvati Lidiju, no spasi ju Petra, koja će se morati suočiti s Markom, jer je evidentno da je pomogla švercerima. Tomino ignoriranje Markovih uputa uskoro eskalira i nastane problem, koji Duda iskoristi – najavljuje zatvaranje postaje, a samo oni koji se dokažu neće izgubiti posao. Marko zaprijeti Dudi da će otkriti kako je spavao s Gabi ako ne zadrži Tomu na poslu. Ante je kod Kreše, gdje se trudi oko Mirele. Ipak, Mirela shvaća da je on još uvijek neozbiljan i da se neće moći osloniti na njega. Zorka je zadovoljna Lidijom i, na Nediljkovo i Andrijino nezadovoljstvo, postavlja ju za svoju nasljednicu, a novac od akcije daje Miji za operaciju. Mira i Andrija dolaze se pozdraviti s Mijom. Andrija mu daruje pornografske igraće karte, što Miju iskreno dirne.

Na granici

Povratak na Net.hr