TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Petar zaprosi Anu koja sva sretna pristane se udati za njega (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Vitória je ljubazna prema Alice i poziva je na ručak. Alice prihvaća. Alice se ispričava Ani zbog svoje bezobraštine. Vitória razgovara s Alice, ali kaže joj da ne želi da joj zadire u obitelj. Alice se naljuti i ode. Ana sazna da je Eva dala Júliju u vrtić. Ana odlazi po kćer, ali ne puštaju je jer nije djetetova majka. Ana odlazi razgovarati s Rodrigom, ali njemu je došla djevojka. Manuela nazove Alice kako bi otkazala izlazak i osjeti da je Alice suzdržana. Marcos zamoli Vitóriju da kćeri pročita priču za laku noć, ali ona nema strpljenja, pa Sofia moli oca da je stavi na spavanje. Ana kaže Manueli da će se potruditi da osvoji turnir, a onda će otići. Manuela je hrabri. Rodrigo prekida s djevojkom. Jonas je šokiran Crisinim troškovima u kupnji. Manuela zamoli Ináu da privremeno primi Anu i Júliju.

Život teče dalje

RTL TV, 13.50, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Suzanu, nakon burne noći u Ivanovoj hotelskoj sobi, peče savjest, no svejedno s uzbuđenjem iščekuje njegov poziv. Potaknut razgovorom sa Srđanom, Marko odluči reći Ines istinu, pa pošalje Antu na put s Maricom u Zagreb. Za to vrijeme Srđan obasipa Anu pažnjom, što njoj to itekako godi. Barem dok se Mila ne vrati u Split. Sara uživa u društvu s Jakovom, ali ipak ga želi samo za prijatelja. Nika ne može sakriti svoju zaljubljenost u Davora, zbog kojeg će htjeti naučiti i DJ-ati. Milivoj tone sve dublje i dublje.

Ruža vjetrova (Sara)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jamanov brat nastoji prilagoditi se životu na slobodi, što ne ide lako kako je zamišljao. Asim je saznao da je njegova kći Ada došla u Istanbul. Ender za to također saznaje i poželi vidjeti svoju polusestru. Orkun i Ada se zbližavaju.

Plima i oseka (Mira i Jaman)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Kemal nalazi Derin i odmah shvati da bi od toga mogao imati koristi. Vraća je Banu te za to traži nešto zauzvrat, na što Banu pristane. Međutim, Derin je ozbiljno bolesna. Što će Banu poduzeti? Tevfika grize savjest pa ponovno odlazi do Džemre kako bi joj rekao istinu. Hoće li u tome uspjeti prije nego što ga Nazan zaustavi?

Anđeli (Kemal)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Uvjerena da će jedino tako zaraditi nešto novaca, Ana odluči pjevati cajke. Iako su svi protiv te ideje, ona pokušava samu sebe uvjeriti da to može. Petar ju pušta da pokuša, znajući da će odustati jer ne može protiv sebe. U oskudnoj haljini, Ana se teškom mukom penje na pozornicu, no ubrzo shvaća da ne može pjevati cajku. Petar ju nježno zagrli, ogrne svojim sakoom, te ju zaprosi. Sretna Ana pristaje. U međuvremenu, Vinko je čvrsto odlučio održati obećanje dano Fedoru i zbrinuti Neru pa ju dovodi u ljetnikovac. Ana i Petar su šokirani Nerinim prisustvom u ljetnikovcu. U tijeku je manifestacija Dan sela. Natjecanje u jedenju pita upropasti Kata koja poklekne u svojoj mučnoj dijeti i potamani sve pite. Slijedi aukcija muškaraca, u kojoj se pripita Irena i ljutita Žana bore oko Antuna i Nikole. Martina tjera Irenu kući, bijesna jer ih sramoti u selu. Helena pak na aukciji kupi Jozu i Holcera, s kojima ima posebne planove.

Zlatni dvori (Mara)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr