TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Petar uz pomoć Ivana i Martine traži novi glazbeni studio (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Dr. Elizalde želi da Fiorella nađe Gianni davatelje krvi jer je situacija komplicirana, a operacija je vrlo zahtjevna. Fiorella moli Pedra da je odvede u Italiju ako sve sretno završi, kako bi zahvalila svome svecu za pomoć. Pilar se polako vraća sjećanje. Alina je zbog toga sretna. Sergio moli Julietu da mu oprosti i želi joj svu sreću uz Santina sada kada se doznalo da je Fiorella njihova kći. Vittorio se ispriča Fiorelli i nudi joj svoju pomoć. Fiorella mu kaže da su zahvaljujući njegovoj pomoći ona i sestra došle u Meksiko nakon očeve smrti i da mu ona oprašta njegove laži o bolesti. Pedro je podnio ostavku na mjesto predsjednika tvrtke te je imenovao Osvalda. Pedro moli svoga oca da pomogne Osvaldu. Sergio i Osvaldo prihvaćaju svoje nove funkcije. Roxana je šokirana spoznajom da je trudna. Benito je vrlo sretan zbog te vijesti. Giannino zdravlje se brzo pogoršava. Osvaldo moli Gaela bude uz njega u tvrtki, ali Gael ga odbija jer želi postati liječnik. Gael mu kaže da se ženi Giannom i njih se dvojica žestoko posvađaju. Osvaldo mu bijesan kaže da on nije njegov brat.

Talijanska mlada (Eloisa)

RTL TV, 13.50, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Edo se oprašta s djecom, koja teško podnose njegov odlazak. Nakon još jedne svađe sa Suzanom, Milivoj prespava u bolnici pored Sarinog kreveta. Ujutro od doktora doznaje da će se Sara oporaviti. To mu daje snage da donese važnu odluku – iselit će iz stana! Vrativši se kući, Srđana iznenadi Anina žestoka reakcija i napadi zbog zanemarivanja bračnih dužnosti. Potaknut savjetima Stipe i Marice, Marko odlazi pričati s Ines, no ponovno ne uspijeva. Njihovom problemu najviše se vesele Nives i Stipe jer cijela situacija ide na ruku njihovom planu da ih rastave. Lani sve više smeta Lukina zaokupljenost Sarom, a Luka se rastuži kad uz Sarin krevet ugleda Jakova.

Ruža vjetrova (Suzana i Milivoj)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Nakon svega što se dogodilo, Jaman se boji da će opet izgubiti Miru, a Sude to pokušava iskoristiti. Ender je prisiljena suočiti se sa svojom prošlošću zbog tužbe protiv njezine obitelji, a Mertu novonastala situacija teško pada. Jamanova majka napokon okreće novu stranicu u životu, a Jaman joj je u tome velika potpora.

Plima i oseka (Mira i Jaman)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Songul razgovara sa Sedom i Alijem, koji je obavijeste da je žele posvojiti. Songul je rastrgana između želje za roditeljima i ljubavi prema svojoj maloj obitelji iz sirotišta. Kad Kader sazna da će je Songul možda napustiti, vrlo je uzrujana. Što će Songul odlučiti? Toprak se nastoji pomiriti s Feride, ali upada u Defninu stupicu.

Anđeli

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Nera u medijima ocrni Petra, tvrdeći da je on taj koji je ostavljen te joj se sada pokušava osvetiti. Uz to, Vidići se pobrinu da Petru budu zatvorena vrata svih studija u Zagrebu, kako ne bi mogao snimiti nove pjesme s Anom. Petar konfrontira Neru, a ona mu ponudi opciju: ako ostavi Anu, pustit će ga na miru. Petar to odbije, naruga se Neri i vraća Ani. Njihov trenutak bliskosti prekinu Ivan i Martina, koji stižu u Zagreb kako bi im pomogli dokopati se studija. Na Fedorovo inzistiranje, u dnevnom listu izlazi pogrdni članak o Begovcima koji potpisuje Žana. Kada vidi Irenine grube izjave o njoj, Helena pobjesni i odluči uskratiti Ireni i Holceru licencu za proizvodnju rakije. I dok s jedne strane Irena sabotira njihov kotao, Helena šalje Holceru policiju jer radi bez licence. Dobri Joza spašava stvar – na svoju ruku dostavi Holceru licencu. Na Nikolino inzistiranje, Žana otvoreno prizna Vinku i Ireni kako iza članka stoji Fedor. Iako se na Nikolin nagovor ispričala Begovcima, on ju i dalje drži na distanci, što nju izluđuje. Kada se napokon pomire, ljube se pred djecom, na što Mara poludi.

Zlatni dvori (Petar)

Povratak na Net.hr