TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Petar treba odlučiti: hoće li ostati s Anom ili imati obitelj s Nerom (Zlatni dvori)

RTL TV, 12.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Milivoj ulazi sve dublje u more, no ipak odluči odustati od samoubojstva i boriti se za život. Ipak, struje i valovi su prejaki, on počinje gubiti bitku s olujnim morem i tone. Hoće li preživjeti? Zvono na Srđanovim vratima prekine Suzanu koja je upravo htjela priznati cijelu istinu oko Aninog djeteta. Za to vrijeme Ines je puna nade zbog nove terapije s doktorom Nikolom iako prvi posjet ne ispuni njena očekivanja jer se nije mogla opustiti. Jelena uspije nagovoriti Marka da provede vrijeme s njom i Antom, a Zvone je skeptičan prema Jakovljevoj ideji o otvaranju after hour kluba.

Ruža vjetrova (Nives)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Manuela pozove Rodriga da se doseli Inái. Marcos i Dora se susretnu. On joj kaže da moraju razgovarati i njih se dvoje nađu u kafiću. Lúcio kaže Manueli da je zabrinut zbog Evina psihičkog stanja. Rodrigo posjeti Anu sa kćeri, zaspi i sanja kako se Ana probudila. Celina razgovara s Rodrigom o Aninom vegetativnom stanju i savjetuje mu da živi svoj život i ne čeka da se ona probudi. Alice kaže Suzani i Cíceru da želi naći svoga biološkog oca. Cícero se zbog toga naljuti. Dora i Marcos se poljube u restoranu. Jonas odlazi bratu i nudi mu veliki iznos za donaciju sperme. Eva odlazi na sastanak udruge ljudi čiji je član obitelji u komi. Lourenço razgovara sa Celinom o Jonasovoj ponudi. Ona se razočara i odluči ga ostaviti.

Život teče dalje (Ana i Rodrigo)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Nakon sukoba s Orkunom, Jaman shvati da je u bazenu uništena poruka koju je Tan ostavio Miri. Iako Tan prijeti samo Miri, svi se osjećaju ugroženo zbog toga, posebice kada saznaju da je pobjegao iz bolnice. Odmah krenu poduzimati mjere opreza kako bi zaštitili Miru.

Plima i oseka (Jaman)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Tevfikova smrt sve je jako rastužila. Nazan svoju bol zbog gubitka supruga želi iskaliti na Džemre. Feride je dala ostavku, a djevojkama nije jasno zašto. Toprak ne vjeruje da je Feride uistinu nešto skrivila svojim nemarom, pa krene istraživati što se točno dogodilo. Banu je sretna što se riješila Feride. Mesude i Kemal ponovno se posvađaju pa Mesude završi na ulici.

Anđeli

NOVA TV, 22.20, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ana smatra da Petar treba učiniti ono što je najbolje za dijete – ostati uz Neru. Petar je u velikoj dilemi – ostati s Anom ili biti odgovoran i imati obitelj s Nerom. Uz to, pritišću ga i problemi oko Vinkove firme, koja polako tone u propast. Petar predloži da obitelj proda vilu u Zagrebu. Irena nikako nije zadovoljna s tim scenarijem. Nera glumi žrtvu i tobože pati od trudničkih tegoba te tako pridobije Ireninu naklonost. Irena smatra da bi Petar trebao ostati s Nerom, a Helena i Martina se tome oštro protive. Dalibor nakon večere prati Katu kući i pokuša ju zavesti. Kada ga Kata odbije, on zaključi da je lezbijka te to kasnije kaže Zvonku, koji je pak uvjeren da su Kata i Dalibor spavali zajedno. Nikola vodi kupce i Dalibora u lov. Domagoj ide s njima kao novinar, a završi kao nosač. Zvonko se pridruži lovcima kako bi imao Dalibora na oku, ali i u nadi da će ispasti frajer i impresionirati Katu. Mara Žani uvali djecu na čuvanje te je ovi izlude. K Antunu dolazi procjenitelj imovine kako bi popisao stvari za ovrhu. Holcer dozna za ovrhu, ali obeća Antunu da će šutjeti.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr