TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Petar ne može slomiti Anin otpor ni nakon što prekine s Nerom (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Fidel objašnjava Pedru da je našao čekić i vijke u vrećici u Osvaldovoj sobi. Pedro se svađa s Osvaldom, a on ga uvjerava da nema nikakve veze s time. Sonia moli Pedra da joj oprosti jer je lagala rekavši da je ostala trudna s njime. Gael pjeva Gianni, ona uživa, ali počinje joj biti loše i onesvijesti se na Gaelovim rukama. Policajci odlaze Aitaninim roditeljima i kažu im da je traže zbog ubojstva. Joaquina i Roxana idu u kupnju i dobro se provode. Fiorella je očajna jer je Gianna vrlo slaba. Vittorio daje pismo Fiorelli. Ona čita i uznemiri se saznavši da je posvojena. Julieta i Santino dolaze razgovarati s Fiorellom. Ulaze u sobu i vide Fiorelline slike kad je bila dijete, s ljubičastom vrpcom koju joj je Julieta stavila. Oni se iznenade shvativši da je to ista slika koju oni imaju. Pedro moli Osvalda da ga ne izda jer on više ne zna kome vjerovati. Sonia vježba pjevanje sa svojim učiteljem. Federica ulazi i izbacuje učiteljicu. Eloisa moli Fidela da pazi na Federicu jer misli da je planirala ubiti Pedra i Fiorellu i podsjeća ga da joj mora biti odan.

Talijanska mlada (Pedro)

RTL TV, 13.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Srđan iznenada odustane od prosidbe! Ana mu otvoreno pokaže koliko je ljuta i povrijeđena, a on odlazi Suzani po neki pametan savjet. Marko postaje svjestan činjenice da je maleni Ante njegov sin i odluči više vremena provoditi s njim. Milivoj sačeka Anu na ulici kako bi je nagovorio da ne prihvati Srđanovu prosidbu, bar dok ne dozna tko je pravi otac njenog nerođenog djeteta. Tijekom preprodaje droge na ulici, nezadovoljni kupac napadne Saru i otima joj i novac i robu. Sara dotiče dno, a od sve većih problema ne može je spasiti ni Goran.

Ruža vjetrova (Marko i Jakov)

DOMA TV, 16.40, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Ender razmišlja o parnici između Asima i Selima te biva prisiljena donijeti tešku odluku. Selim i Ender počeli su češće izlaziti, pa se Mert i Jaman mogu slobodno provoditi s Ejlul i Mirom. Sude nastoji provesti što više vremena sa svojim kćerima pa je Mira prisiljena smisliti rješenje s kojim će svi biti zadovoljni. Neočekivani dolazak Jamanove bivše djevojke Lejle sve će promijeniti.

Plima i oseka (Jaman i Lejla)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Policija dolazi u Mesudinu kuću u potrazi za zlatom koje je Kemal ukrao. Mesude je šokirana jer nije znala ništa o tome. Kader je spremna okrenuti leđa prijateljicama da bi pronašla svoju obitelj. Ejlul, Songul i Džemre u velikoj su nevolji, a Kader samo što nije otvorila omotnicu u kojoj piše adresa na kojoj živi njezina obitelj.

Anđeli

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Holcer pobijesni kad shvati da ga se Jozo sinoć riješio, a Zvonko podijelio svu rakiju za degustaciju. Nakon što Helena osudi Jozin postupak, on Holceru ustupa kotao za pečenje rakije te se prijatelji pomire. Nera uvjerava Vinka i Irenu da će Petru propasti oklada jer će Ana odustati od suradnje, pa Vinko nagovara Nikolu da požure izmusti novce od Fedora za projekt prije no on sazna za prekid zaruka. Ana gubi povjerenje u Petra i suočava se s njim. Oni se posvađaju, nakon čega Petar definitivno ostavlja Neru. Trenutak prije finalizacije dogovora o projektu wellness centra, u restoran ulijeće uplakana Nera s vijestima o prekidu. Fedor je van sebe i priopći poraženom Vinku da odustaje od projekta i s Nerom se pakira za Zagreb. Petar se uporno trudi slomiti Anin otpor, ali bez uspjeha: ni njegov prekid s Nerom ju ne pokoleba. Sluđen svime, na kraju se potuče s Nikolom.

Zlatni dvori (Ana i Helena)

Povratak na Net.hr