TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Petar kaže Ani da je ginekolog potvrdio Nerinu trudnoću (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Celina i Lourenço se prepiru u sobi. Rodrigo sluša prepirku i odluči otići s kćeri. Moli Manuelu da ih primi dok ne nađe neki stan. Vitória nazove Doru i pozove Olíviju na ručak. Laudelino kaže Inái da ne može pozajmiti Manueli novac za novi posao te se ona naljuti i ode. Manuela posjeti Lúciovu udrugu. On je pozove da radi u bolnici. Manuela i Rodrigo razgovaraju sa psihologinjom kako bi trebali odgajati dijete dok Ane nema. Lourenço dolazi kući ljutit jer mu izdavač nije prihvatio knjigu. Jonas govori Cléberu o Crisinoj umjetnoj oplodnji s nepoznatim donorom. Jonas odluči potražiti Lourença da ga zamoli da on bude donor. Lúcio kaže Evi da će uzeti Aninu krv za DNK pretragu. Eva se tome protivi, ali mora pristati zbog sudskog naloga. Manuela kaže baki da Rodrigo ne može naći smještaj, a Iná je zamoli da pozove Rodriga da živi kod nje.

Život teče dalje

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Nives je pronašla način kako vratiti Marka Jeleni, novcem. Iako Jelena isprva nije zadovoljna isplaćenom svotom, na kraju ipak pristane na dogovor. U međuvremenu se Ines sprijatelji s Jelenom i ima osjećaj da dolazi bolje razdoblje za nju i Marka, ali ne i za njezin posao jer je uskoro očekuje iznenadni prekid suradnje s jednom klijenticom. Stipe i Edo su, pak, sklopili suradnju, ali Adrijana ne vjeruje previše Odacima. Sara i Jakov planiraju kako na romantičnoj večeri zbližiti Milivoja i Suzanu, a Suzana slučajno pročita DNK nalaz.

Ruža vjetrova (Marko i Stipe)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman nastoji odvratiti uznemirenu Miru od razmišljanja o Tanu, koji se potajno priprema za provedbu novoga plana. Čini se da je Jaman uslijed čitave strke zaboravio na obljetnicu svoje veze s Mirom, što ju je pogodilo. Hoće li joj se uspjeti iskupiti? Lejlin otac doživi infarkt i Jaman odlazi u bolnicu da bude uz Lejlu, što uzrokuje nove tenzije između njega i Mire.

Plima i oseka (Jaman i Mira)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Ejlul je u posljednji trenutak spasila majku i njih su dvije napokon u dobrim odnosima. Međutim, sve će se uništiti kad Mesude zamoli Ejlul da se ispriča Kamalu kako bi se vratio kući. Ejlul je shrvana. Feride daje otkaz, zbog čega su djevojke u šoku. Tevfik više ne mari za Nazan. Odlučan je u nakani da iznese istinu na vidjelo. Džemre samo što nije primila nasljedstvo na koje ima pravo.

Anđeli (Toprak)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Vinko, Petar i Ivan vode Neru u Zagreb na ginekološki pregled. Kada Nerin ginekolog potvrdi trudnoću, šokirani Petar javlja vijest Ani. Joza je sumnjičav prema Antunu. Boji se da mu Antun prešućuje problem u otplati kredita. Dalibor dovodi Nikoli kupce za konje koji su zainteresirani i za lov. Žana nagovori Nikolu da u lov povede i Domagoja kako bi mogao napisati reportažu. Dalibor se upucava Kati koja ga počasti masažom i ručkom. Kata otkriva Ani i Martini da joj je Dalibor privlačan i da joj se upucava, ali je trenutno ne zanimaju muškarci. Joza i Holcer žele da Žana odluči tko je od njih bolji novinar. Žana riješi situaciju na opće zadovoljstvo – ubuduće će obojica pisati za novine. Vinko doznaje da se na jednoj od njegovih zgrada urušio krov i povjeri se Ivanu. Boji se najgoreg – istrage, tužbe i odštete.

Zlatni dvori (Nikola i Žana)

Povratak na Net.hr