TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Petar i Zvonko pripremaju Ani i Kati romantično izneđenje (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Fiorella prigovara Vittoriju jer joj prije nije dao pismo i jer ga je otvorio bez njezina odobrenja. Vittorio je podsjeća da su se Julieta i Santino jako borili da nađu kćer. Fiorella nazove Nicolettu u Italiju kako bi pitala liječnika sjeća li se dana kad ju je majka rodila. Nicoletta joj kaže da je liječnik rekao da je on bio prisutan samo kad je majka rodila Giannu. Sergio kaže Julieti da bi on mogao biti Fiorellin otac. Julieta mu kaže da ga ne želi opet vidjeti jer bi Fiorella mogla biti Pedrova sestra. Santino želi udariti Sergija. Julieta ih moli da se smire i ne govore ništa Fiorelli dok ne saznaju tko je otac. Federica prijeti Pilar i govori joj da ne smije reći ništa o njihovim tajnama, inače će je ona ubiti. Gael prizna Osvaldu da su polubraća jer je upravo upoznao svog oca Agustína. Osvaldo mu kaže da bi Agustín mogao biti pronevjeritelj. Benito pokušava naći Roxanu, ali ona ne odgovara na njegove pozive. Fiorella je ljuta na Julietu i Santina jer su je napustili dok je bila dijete. Pedro ostaje u šoku saznavši da je Fiorella Julietina i Santinova kći.

Talijanska mlada (Vittorio)

RTL TV, 12.25, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Sara ne uspijeva nagovoriti Gorana da joj oprosti dug, niti da ga vraća na rate. Kako bi se izvukla iz problema, prisiljena je prihvatiti nemoralnu ponudu. U međuvremenu, Jelavići odluče ne podizati tužbu protiv Jakova jer bi time, zapravo, naštetili Toniju. Kako bi ublažila napetost između Ane i Srđana, Suzana organizira obiteljsku večeru koju Milivoj pokušava izbjeći. Večera započinje u neugodnom tonu, ali Srđan ubrzo shvati u kakvu situaciju je doveo Anu, te doživljava prosvjetljenje.

Ruža vjetrova (Ines i Marko)

DOMA TV, 16.40, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Dolazak Jamanove bivše djevojke Lejle iznenadio je sve, a stvari će se zbog nje uskororo početi mijenjati. Kad je shvatila da joj majka namješta pomirenje s Orkunom na putu prema planinama, Mira pobjegne s trajekta i priredi Jamanu romantično iznenađenje. U međuvremenu, Mert je napravio pogrešku koju će mu Ejlul teško oprostiti.

Plima i oseka (Mira i Jaman)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Prije odlaska u Zagreb, Žana uspije uvjeriti Fedora da ostane u projektu, ali s Nikolom kao jedinim partnerom. Kad Vinko to dozna, poludi i razbije Petrovu gitaru. Zahvalni Nikola se, na Katinu žalost, potrudi da Žanin boravak na njegovom imanju bude što ugodniji. Zvonko i dalje pati za Katom, a Kata za Nikolom. Ana slučajno dozna da je njena pjesma zapravo Petrovo djelo pa se počinje lomiti. Ona i Kata se jedna drugoj jadaju, no nakon mirne ženske večeri, obje ostanu iznenađene nastupom svojih udvarača: pijani Zvonko penje se na orah s kojeg u očaju zaziva Katu, a Petar stiže s tamburicom, uz zvuke nove pjesme za Anu. Petar uspjeva pijanog i očajnog Zvonka skinuti s oraha i ostavlja ga kod Kate, gdje ga zatiče policija kojoj je dužan platiti kaznu za prekršaje nastale tijekom snimanja spota za Neru. No, Petar nema novaca te se daje u bijeg. Posao s rakijom cvjeta, a u ratu za Helenu, Holcer opet izvlači deblji kraj: Joza ga napije kako bi Helenu sam otpratio na degustaciju.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr