TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Petar i Ana provedu lijepi dan zajedno, nakon restorana izlaze u noćni klub (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Eloísa odlazi u zatvor kako bi posjetila Federicu, ali Federica galami na nju te Eloísa odlazi. Zatvorenici se iživljavaju na Federici. Ona pada u očaj. Santino, Julieta, Pedro i Fiorella su sretni jer su doznali da Sergio ipak nije Fiorellin otac. Agustín daje Gaelu svoju potporu i odlazi Gianni. Gael mu kaže da će promijeniti prezime i uzeti njegovo. Agustín ga srdačno zagrli. Sonia je sretna jer su je angažirali da pjeva u emisiji. Osvaldo je podržava. Pedro i Fiorella objavljuju da su Santino i Julieta Fiorellini roditelji. Pilar je nesretna jer je Sergio seksualno zlostavljao Julietu, a nju je varao nakon što su se vjenčali. Fiorella potiče Sergija da se ostavi pića i da ponovno osvoji Pedrovo povjerenje. Eloísa priznaje Sergiju da je ugušila Máxima jer ju je on zamolio da to učini. Nije više mogao podnositi bol. Kaže da ga je toliko voljela da je pristala to učiniti i udovoljiti njegovoj želji. Sergio joj kaže da joj sve oprašta, ali da to ne smije više nikome priznati. Hitna pomoć odvozi Giannu.

Talijanska mlada (Gianna)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Dok je vozila sva izvan sebe, Sara je izgubila kontrolu i prouzročila prometnu nesreću! Luka se probudi iz nesvijesti, vidi Sarinu krvavu glavu i odmah pozove hitnu pomoć. Doznavši za nesreću, Suzana i Milivoj odjure u bolnicu. Na sreću Sara je samo lakše ozlijeđena, no oni su i dalje zabrinuti. Za to vrijeme Ines i Marko vode ozbiljnu raspravu. Marko se osjeća zanemaren jer se Ines posvećuje samo poslu, a Ana ostaje sama nakon što je i Srđan otišao u bolnicu kako bi vidio Saru. Nakon što mu Nives i Stipe nisu pomogli srediti Gorana, Jakov odlučuje obaviti taj posao sam. Nika i Adrijana sređuju nered u kafiću, ali dolaze im pravi kamatari koji ih nasmrt uplaše.

Ruža vjetrova (Marko)

DOMA TV, 16.30, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman će ponovo povrijediti Miru i biti prisiljen iskupiti se za svoju pogrešku. Mirina majka odmah krene u spletkaranje nakon što dozna za ljubavnicu Orkunova pokojnog oca. Orkun prekida s Hale. Ona to ne podnese dobro i naumi ubiti sebe i Miru. Tko će je spriječiti u tome? Ender je šokirana kad je otac obavijesti o novoj tužbi.

Plima i oseka (Mira i Jaman)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Kader misli da je za Kemalovu navodnu smrt ipak odgovorna njezina majka koja je sve češće zove ali se i dalje skriva. Ejlul smišlja kako da izbavi Mesude. Džemre u školi napadne Defne i prijeti joj da će joj nauditi ako još jednom pokuša stvoriti probleme njoj i njezinim prijateljicama iz sirotišta. Kemal se pojavi pa policija pusti Mesude na slobodu.

Anđeli (Meral)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Fedor odlazi u Zagreb na Nerinu promociju. I Žana kreće s njim, no kada joj Fedor kaže da ju Nera ne želi na promociji, ona ipak ostaje u selu kod Nikole, koji je hladan prema njoj. Zamjera joj što je spavala s Fedorom. Ana i Petar provode lijep dan u Zagrebu; Petar ju vodi u fini restoran na jastoga te u noćni klub. No, dan završi neugodno jer u klubu sretnu Fedora, Weltruskog i Neru, koja ima promociju svoje nove pjesme. Kada Petar i Ana u šoku shvate da Nera pjeva ukradenu Petrovu pjesmu koju je on namijenio Ani, Petar napravi scenu i optuži ju pred publikom za krađu pjesme. Drugi dan, Petar želi zaboraviti incident i početi snimanje s Anom. No, u zadnji čas mu otkazuju termin u studiju. Martinin pokušaj mirenja Helene i Irene pet padne u vodu. Irena bjesni na Helenu jer misli da je ona išarala plakate, a Helena, uvrijeđena insinuacijama, odlučuje iz osvete oduzeti Holceru kotao.

Zlatni dvori (Nera)

Povratak na Net.hr