TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Petar i Ana dolaze u Zagreb kojim se ona oduševi (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Federica se opire uhićenju, ali policajci je ipak odvode u pritvor. Odvjetnik Garibay je u njezinoj pratnji. Gael prekida Huga i kaže Eloísi da on nije Osvaldov sin jer je Sara bila i s Agustínom. Kaže da je Máximo prijetio Agustínu i da ih je zbog toga Agustín morao napustiti. Osvaldo se naljuti jer je Gael ocrnio njegove roditelje. Garibay kaže Federici da će provesti mnogo godina u zatvoru jer je tereti videosnimka na kojoj ona pokušava otrovati Dominga. Fidel objašnjava obitelji Angeles da su kamere zabilježile trenutak kad je Federica pokušala otrovati Dominga. Simona im kaže da je nešto predosjetila i zato nije dopustila Domingu da ispije čokoladu. Hugo čita Eloísinu oporuku kojom dijeli Máximov imetak. Eloísa naglašava da su Roxana i Gael također Angelesi. Vittorio objašnjava Diani da je on već platio odvjetniku i da se nada da će ona uskoro izaći iz zatvora. Julieta i Santino se strasno poljube. Ona ga moli da joj da vremena da razmisli o svemu. Pilar se oporavlja. Gianna se loše osjeća, a Fiorella u očaju zove dr. Elizaldea. Tužan Pedro kaže Fiorelli da je voli i da će je podržati u svemu, čak i ako bi njih dvoje doista bili brat i sestra.

Talijanska mlada (Pedro i Fiorella)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Dok je vozila sva izvan sebe, Sara je izgubila kontrolu i prouzročila prometnu nesreću! Luka se probudi iz nesvijesti, vidi Sarinu krvavu glavu i odmah pozove hitnu pomoć. Doznavši za nesreću, Suzana i Milivoj odjure u bolnicu. Na sreću Sara je samo lakše ozlijeđena, no oni su i dalje zabrinuti. Za to vrijeme Ines i Marko vode ozbiljnu raspravu. Marko se osjeća zanemaren jer se Ines posvećuje samo poslu, a Ana ostaje sama nakon što je i Srđan otišao u bolnicu kako bi vidio Saru. Nakon što mu Nives i Stipe nisu pomogli srediti Gorana, Jakov odlučuje obaviti taj posao sam. Nika i Adrijana sređuju nered u kafiću, ali dolaze im pravi kamatari koji ih nasmrt uplaše.

Ruža vjetrova (Ana)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman neće ustuknuti od Orkuna i nema namjeru odustati od Mire i svoga novog života. Orkun je odlučan u tome da sazna tko je bila ljubavnica njegova pokojnoga oca. Uskoro dolazi do odgovora, koji će vrlo brzo završiti u opasnim rukama. Sedef ne uspijeva dugo izdržati radeći za očevu tvrtku i namjerava se povući.

Plima i oseka (Jaman i Mira)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Kader na sve načine pokušava nagovoriti majku da dođe po nju, a Kemal je nestao. Policija je došla u dom. Svi su u šoku, a djevojke su uhićene zbog pokušaja ubojstva. Za sve je kriva Defne. Mesude dolazi vidjeti Ejluj i preuzme odgovornost za Kemalovo ubojstvo.

Anđeli (Ejlul)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Kako Fedor ne bi posumnjao u vezu između nje i Nikole, Žana se prepušta Fedorovom zagrljaju, što to Nikoli zasmeta. Uz ljubavnu vezu koju skrivaju, Žana i Nikola upadaju u novi problem – moraju pred Fedorom skrivati i svoju suradnju s Irenom. U međuvremenu, Irena želi da ju Žana fotografira za rakiju. Irena je naporna i sve odreda maltretira u želji da se posao obavi perfektno. Kada Fedor ipak sazna da Nikola i Žana surađuju s Irenom, on se ne naljuti. No, kada ugleda vulgarno išarane Irenine plakate po selu, dolazi na ideju – objaviti će u dnevnim novinama nacionalnog dosega reportažu o tome. Helena dozna da je Irena uključena u priču s rakijom, napadne ju i objavi joj rat. Martina pokušava omekšati Helenu u vezi Irene. Nakon gaže u Nikolinom restoranu, Petar nagovori Anu da odu u Zagreb. Prije puta u metropolu, napokon se poljube. Kada stignu u Zagreb, Ana se oduševi gradom.ž

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr