TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Ozan saznaje tko mu je otac, a Dilara strada u prometnoj nesreći (Tuđi život)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

Paulina i Camilo se sve bolje slažu. Ona očekuje kćer. Zvat će se Valentina. Paulina organizira priredbu na kojoj će Adrián i Jaime dobiti nagradu. Adrián doputuje iz Španjolske i shvati da je Paulina trudna. Odette kaže Eulateu gdje će naći Julietu. Ona se želi osvetiti Julieti pa obavještava Jaimea gdje se njegova žena sastaje s drugim muškarcem. Julieta shvaća što je Odette učinila i zarije joj nož u trbuh. Policija je uhiti zbog pokušaja ubojstva.

Voli me zauvijek (Camilo, Paulina i Mauricio)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

Policija posvuda traži počinitelje zločina, a Gunej planira osvetu. Kad Kemal u zatvoru sazna što se dogodilo, kuje novi plan kako nitko ne bi posumnjao u njega. Svi su na okupu i željno očekuju da Anđeli dobiju bitku sa životom.

Anđeli (Neriman)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Tuđi život

Kad Harun, ne znajući da mu Ozan prisluškuje mobitel, izgovori jednu rečenicu, kocka biva bačena. Ozan je saznao da mu je Harun biološki otac. Dilara u prepirci s Ozanom u zadnjem trenu primijeti autobus koji juri na njih, no već je prekasno. Dilaru snažan udarac sruši na tlo, a torbu joj otima džepar. Harun i Džihan znaju da će Ozan, nakon što je saznao istinu, htjeti razgovarati s Dilarom. Pokušavaju je dobiti, ali s njom nikako ne uspijevaju stupiti u kontakt.

Tuđi život (Deniz)

Povratak na Net.hr