TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Nova turska serija o strastvenoj ljubavi snimljena prema istinitom događaju (Istanbulska nevjesta)

HRT1, 12.30, MEKSIČKA SERIJA, Zaljubljena u Ramona

Roxana kaže Antoniju da se veselila djetetu, a sada kada ga je izgubila, boji se da će izgubiti i njega. Preklinje ga da ostane uz nju. Francisco kaže Agustínu da će vezu s Fabiolom sutradan okruniti brakom i Agustín mu čestita. Ramón se pokušava javiti Fabioli, ali ne uspijeva. Javlja se Juani i kaže joj da je otet na putu na vjenčanje. Juana kaže Fabioli da se Ramón pojavio, no ona odvrati da je ne zanima. Francisco i Fabiola se vjenčaju. Rulo se iznenadi kada mu Dalia kaže da je Ramón bio otet, ali da je uspio pobjeći. Kaže Chavi da ih je Ramón sigurno prijavio policiji i da mogu zaboraviti otkupninu. Dr. Gallardo prizna Antoniju da je lagao da je Roxanino dijete njegovo kako ona ne bi pobacila. Antonio kaže Roxani da joj neće oprostiti što mu je htjela podvaliti tuđe dijete, a ona mu prijeti da više nikad neće vidjeti Diega. Ramón kaže majci da se Fabiola udala za Francisca i da ne shvaća zašto su svi mislili da ju je on, Ramón, ostavio kad je voli svim srcem.

Zaljubljena u Ramona (Antonio)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

Kemal smišlja još jedan pakleni plan. Songul je očajna jer misli da ju je Gunej tako brzo zaboravio. Serkan se ne može pomiriti s činjenicom da Ejlul više nije među živima. Istovremeno, cure dobivaju tajnovitu poruku da je Ejlul živa.

Anđeli

NOVA TV, 20.20, TURSKA SERIJA, Istanbulska nevjesta

Ovo je priča o jednoj ljubavi i konaku starom 400 godina i s mnoštvom tajni, koji će biti poljuljan nizom događaja koji će uslijediti.

Lijepa i dobrodušna Sureja darovita je glazbenica. Nakon diplome na Glazbenom konzervatoriju uskočila je u glazbenu industriju kao popratni vokal i pjevala u reklamnim spotovima. Skromno živi sa svojom tetom, jedinom živom rođakinjom. Njezin nepretenciozan i skroman život zauvijek se mijenja kada se zaljubi u Faruka Borana, bogatog i zgodnog poslovnog čovjeka čija obitelj potječe iz grada Burse.

Obitelj Boran jedna je od najstarijih i najbogatijih plemićkih obitelji u Turskoj. Nakon smrti obiteljskog patrijarha nasljeđuje ga najstariji sin Faruk. Sad on nosi svu odgovornost za obiteljski biznis. Faruk stanuje u velikoj palači u Bursi, a s njim žive tri mlađa brata Fikret, Osman i Murat te majka Esma. Palača je puna sluga. Njegov brat Fikret radi u obiteljskoj tvrtki s Farukom i smatra ga konkurentom. Osman je inženjer i ne bavi se obiteljskim poslom. Murat je još vrlo djetinjast iako ima više od 20 godina.

Glava obitelji je sultanija Esma,  majka četvorice sinova. Faruk je majčin miljenik i ona ima velike snove za njega, uključujući dogovaranje probitačnog braka s mladenkom koju ona odabere. Esma planira vjenčati Faruka s Ipek, kćeri obiteljskog prijatelja, a da ne pita Faruka za mišljenje. Ipek je vrlo ambiciozna mlada žena, voli Faruka i spremna je učiniti sve da postane članicom obitelji Boran. Ali u Ipek je zaljubljen Farukov mlađi brat Fikret. Faruk ne zna za njihovu ljubav, a njegovo je srce prazno sve do dana kad je upoznao Sureju.

Istanbulska nevjesta (Sureja)

NOVA TV, 21.30, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

Emir poludi kad sazna da mu je otac naručio Lejlino ubojstvo. Zna da Kemal neće odustati od toga. Želi oca poslati u inozemstvo. Merdžan privodi Emira kao glavnog sumnjivca za palež kuće. Zejnep se u postaji suoči s Emirom koji je Kemala živog zapalio. Bliži se čas kad će duboko propitati svoju povezanost s Emirom.

Kemal i Nihan istražuju holding Kozdžuoglu i dolaze do tragova koji upućuju na prljave poslove. Kad se Kemal približi odgovorima, Emir je blokiran. U međuvremenu Kemal pokreće parnicu za rastavu braka kako bi se rastao od Asu. Što je obitelj Kozdžuoglu više stjerana u kut, to se viši bliži Nihanino i Kemalovo sjedinjenje. Kako oni uklanjaju jednu po jednu zapreku, tako im raste i vjera u njihovu vječnu ljubav.

Ajhan se prepušta vatri osvete kad izgubi nadu da će Lejla otvoriti oči. Otima Galipa. Kemal izvlači zadnje adute da zaustavi Ajhana. S druge strane, obitelj Kozdžuoglu uskoro će platiti tešku cijenu. Dovoljno veliku da izmijeni cijelu Emirovu stvarnost. Galipovo uhićenje pokrene val koji će duboko uzdrmati temelje holdinga Kozdžuoglu. Emir je u strepnji jer jedan Kozdžuoglu ide u zatvor unatoč njihovoj moći. Međutim, ono što će doživjeti neće ostati na tome.

Bit ćeš moja (Nihan, Deniz i Kemal)

Povratak na Net.hr