TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Nihan odlazi k Lejli i provede nezaboravnu noć s Kemalom (Bit ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Gonzalo srdačno dočeka Renéa, ali Mauriciju i Raquel nije nimalo drago što je došao. Mónica kaže Alanu da ne smije povjerovati da se njegov otac promijenio. Leonel savjetuje Carolini da podigne tužbu protiv Murata zbog nepoštenog otkaza, ali Mauricio je vraća na posao. Nuria i dalje koketira s Félixom i poziva ga na večeru. Fabricio kaže Tobíasu da će osvojiti Adrianu. Beto dobije DNK nalaz. Tobías nije njegov sin. Valentina želi platiti Renéov račun. Gonzalo naredi da Angélici daju vilu jer će raditi u hotelu. Osvalda brine sve topliji odnos među njima.

Voli me zauvijek (Nuria)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Neželjena snaha

 

Elvan je održala riječ i postala Ežderova supruga. Jako je sretna. Nakon vjenčanja Ežder se zabrine kad ne može naći Nagme na imanju. Je li Nagme otišla? Mora je pronaći i zaustaviti prije nego što počini ludost. U međuvremenu je Bešir pustio Defne i ona se vraća na imanje u lošem stanju.

Neželjena snaha

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Nihan se suočava s obitelji zbog Lejle i među njima se dogodi raskol. Kada, želeći se malo udaljiti, ode u Lejlinu kuću, doživi vrlo posebnu noć kako s Lejlom, tako i s Kemalom koji je slučajno došao onamo. Iako se Emir, zahvaljujući ugledu i mjerama opreza koje je poduzeo, izvuče od policijskog ispitivanja, potrese ga činjenica da više nije nedodirljiv. Pojačava svoje napade na Kemala. Počinje kovati razorne planove kojima će za sebe vezati sve koji se nalaze u Kemalovoj blizini.

Bit ćeš moja

NOVA TV, 21.15, TURSKA SERIJA, Nauči me voljeti

 

Domjenak povodom 25. godišnjice Džananine skupine časopisa održava se u Hašmetovu restoranu. A organizacija te priredbe glasnik je nezaboravne noći koja će potresti tlo pod Alperovim, Lejlinim i Hašmetovim nogama. Džanan poludi kad sazna da je Lejla Hašmetova zaručnica.

Nauči me voljeti (Lejla i Alper)

 

Povratak na Net.hr