TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Nihan i Kemal maštaju o zajedničkoj budućnosti (Bit ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Gonzalo ne želi obavijestiti policiju da je Valentina oteta, kako ne bi ugrozio njezin život. Valentina se suoči sa svojom otmičarkom Nurijom. Kaže joj da zna da je ubila Alfonsa i da je htjela ubiti i Mauricija. Kaže i da zna da je ona izazvala nesreću u kojoj je stradao Camilo Fonseca. Almudena vodi Jaimea liječniku. On joj se povjeri da se ne osjeća dobro zbog kemoterapije koju prima. Gisela ne zna za sve ovo što mu se događa i brine se. Osvaldo predbaci bivšoj curi Maite jer zlostavlja Mónicu zbog svoje ljubomore. Fernanda, Raquel, Alan i Alexis doznaju da je Valentina oteta. Valentina uspije pobjeći, ali Nuria i Félix je pronađu. Obitelj zna da iza svega stoji Nuria. Mauricio je tužan jer se bio zarekao da će čuvati Valentinu.

Voli me zauvijek (Nuria)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

 

Sve se izokrene naglavačke kad Erkan zaprosi Nazan. Nazan je prisiljena reći Džemre za očevo nasljedstvo. Džemre je jako sretna što je opet imućna.

Anđeli

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Nihan je potresena, no ovaj put unatoč obitelji ne skreće sa svoga puta. Utuvila si je u glavu da će svima dokazati Ozanovu nevinost. Dok Emir traži način da u potpunosti spriječi Nihan, njegov odnos s Kemalom još se jače zaoštrava. Nihan i Kemal kao da su preporođeni nadom u dan kada će biti zajedno. Najveća im je potpora opet Lejla, no i ona je napeta zbog toga što bi im Emir bio kadar učiniti. Dok Kemal s jedne strane i dalje traži tko je ucjenjivač, Emir stvara pritisak Tufanu kako bi saznao nešto o sestri. Dok Emir ne bude siguran u činjenice, Tufana očekuju teški trenuci. Galip je pak i dalje bijesan na Kemala jer je razotkrio obiteljske tajne. U bijesu će se okomiti na Kemalovu obitelj.

Bit ćeš moja (Nihan i Ozan)

Povratak na Net.hr