TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Nera na proslavi Aninih i Petrovih zaruka objavi da je trudna (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Manuela pokušava razgovarati s Evom, ali ona je ne sluša, te izbacuje kćer i unuku iz kuće. Manuela odlazi u Júlijinu sobu i ispriča baki što joj je mama rekla. Baka primi Manuelu k sebi. Celina ispituje Lourença zašto nije podupro Rodriga. On se predomisli i primi Rodriga i Júliju u svoju kuću. Vivi daje Cris knjigu o samopomoći i savjetuje joj da ne vodi ljubav s mužem dok on ne odobri umjetnu oplodnju. Manuela moli Rodriga da prenoći u bolnici i odlazi Evinoj kući po svoje stvari. Ana napušta intenzivnu njegu, ali Lúcio ne odobrava da se o njoj skrbe kod kuće. Kaže Celini da Eva nema psiholoških preduvjeta da se brine o Ani. Manuela ima vrućicu i moli Rodriga da sam odveze Júliju Ani u bolnicu. Rodrigo vozi kćer da se oprosti od Ane, a zatim Lourençovoj kući. Eva odlazi Aninim pokroviteljima i razgovara o ugovoru. Celina uzima slobodan dan kako bi pomogla Rodrigu s djetetom. Jonas pozove Cris na večeru, ali ona ga odbije i kaže da se ljuti jer neće moći roditi njegovo dijete. Dora kaže Marcosu da je Olívia nesretna jer njezin otac neće doći na školsku priredbu. Marcos se ponudi da ga zamijeni. Manuela pokazuje baki blog koji će pisati kako bi bilježila Júlijin život i kako bi to Ana jednog dana mogla čitati.

Život teče dalje

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Marku je žao što ne može provoditi više vremena s Antom. Ines želi što prije započeti s terapijom, ali je doktor Nikola ne podrži u toj namjeri. Ubrzo shvati kako je još netko saznao njenu tajnu o neplodnosti. Sara i Jakov se sve više zbližavaju, a njihov poljubac prekine Zvone. Hoće li ostati i dalje prijatelji? U međuvremenu, Suzana je razočarana jer je Ivan odbio njezin poziv na večeru u svojem stanu, ali njezino razočaranje ubrzo zamjeni nevjerica kad ga vidi u neočekivanom društvu. Stipe se zabrine za Nives jer se ne sjeća kad ju je zadnji put vidio sretnu zbog nekog muškarca.

Ruža vjetrova (Marica)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Mert i Ender obavijestili su Asima o rezultatika DNK analize. Hoće li Asim priznati Adu kao svoju kćer? Otvaranje Sedefina i Farukova restorana obilježio je jedan posve neočekivani događaj. Naime, Selim je optužen za ubojstvo koje nije počinio, a Jaman se trudi pomoći obitelji i sazna da je u čitavu priču upleten Kenan.

Plima i oseka (Ejlul i Mert)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Banu je svima rekla da je pronašla darovatelja koštane srži za Derin. Kader ne zna za to i pristane preseliti se k njoj, iako je prisiljena skarivati činjenicu da joj je Banu majka. Songul se boji da će Banu vrlo brzo povrijediti Kader. Gunej se kaje zbog svega što je u prošlosti učinio djevojkama. Spreman je učiniti sve da mu Songul oprosti, a za pomoć se obrati Serkanu.

Anđeli (Ejlul)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Žana sazna Nikolin tajni plan: otkrio je da dio sela leži na termalnim izvorima, od kojih je glavni baš ispod imanja Galović. Zato Nikola čitavo vrijeme čeka njihovu propast, da bi kupio imanje po povoljnoj cijeni. Zvonko potone kada kod Kate ugleda nepoznatog polugolog čovjeka. Ne zna da je to Dalibor, koji je kod Kate došao na masažu, a kojem je Nikola prodao Plamenku i Ugraka. Vinko slavi svoje umirovljenje pa s dečkima završi u lokalu u susjednom selu. Petar i Ivan odu ranije doma, a Vinko, Antun i Holcer se, nakon burne zabave, zabiju autom u električni stup, prekinu dotok struje u selo, a policija im u gepeku nađe i živog prašćića. Nera se oprostila od Jana i potplatila ginekologa da joj potvrdi trudnoću. Stiže u selo na proslavu Aninih i Petrovih zaruka i objavljuje svima da je trudna.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr