TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Nepoznata vozačica uspije oraspoložiti tužnu Anu (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Lourenço s bratom potpisuje ugovor, a Jonas vodi Cris kako bi proslavili potpisivanje. Alice odlazi Vitóriji i želi doznati ime svoga biološkog oca. Vitória joj kaže ime i poželi svu sreću. Alice je nesretna jer ne može naći biološkog oca na internetu. Laudelino šalje pozivnicu Inái da se nađu na nekoj neobičnoj adresi. DNK nalaz potvrđuje da je Rodrigo Júlijin otac. Marcos se sastane s Dorom, kaže joj da ju je morao vidjeti, a ona mu kaže da će razgovarati s mužem o rastavi. Marcos također želi rastavu. Iná se sastane s Laudelinom na adresi s posjetnice i otkrije da je Manueli i Mariji kupio bife. Manuela odlazi Ani u posjet i govori joj o bifeu. Alice susretne Sofiju u knjižari i pomogne joj dohvatiti knjigu. Vitórija je opomene. Marcos sluša razgovor i traži objašnjenje.

Život teče dalje (Alice)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Srđana šokira saznanje da se Milivoj pokušao ubiti! Suzana nema snage reći mu istinu pa za Milivojevo stanje okrivi alkohol. No ipak pobjesni kad nađe njegovo oproštajno pismo u kojem krivi Anu za sve, pa odjuri k njoj. Nives odlazi na spoj s Ivanom i ponudi sudjelovanje u investiciji u njegov novi poslovni projekt. Jakov sazna da Jelena i Ante odsad žive kod Odaka, zbog čega nije baš sretan. Nika se sukobi s Adrijanom zbog glasnog slušanja svog prvog hita, ali i s Davorom koji ga javno iskritizira.

Ruža vjetrova (Marko)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Otkriven je Tanov pomagač i svima je odmah laknulo. Uz informacije koje im dječak otkriva, Jaman smišlja novi plan kako bi napokon uhvatili Tana. Prije nego što stignu poduzeti išta, Jaman saznaje loše vijesti – umro je Lejlin otac. On se stoga vraća u Tozludere na posljednji ispraćaj, gdje će sresti i Orkuna.

Plima i oseka

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Defne želi ispuniti posljednju želju svomu ocu, ali doživjela je šok kad je doznala da će dobiti novac samo od majke. Mesude se odluči rastati od Kemala. Ejlul ne zna kako da opet vjeruje svojoj majci pa joj odbije pomoći. Banu kaže Kader da je Derin bolesna i da joj može pomoći tako da joj donira svoju koštanu srž. Kader pristane na to.

Anđeli (Džemre)

NOVA TV, 22.20. DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Joza i Helena saznaju da je imanje Galović pod ovhom. Joza je očajan i zabrinut za budućnost obitelji.
Domagoj i Nikola se posvađaju. Nikola u žaru svađe umjesto Domagoja udari Krešimira, jednog od kupaca. Svi napadnu Nikolu da je nesmotren pa ih on uvrijeđeno i iznervirano sve tjera od sebe i upropaštava posao. Irena u novinama ugleda članak o Vinku, s njegovom slikom gdje partija s bujnom snašom. Ljuta Irena napada Žanu i iz osvete daje Domagoju otkaz. Rakitići se svađaju zbog Žane, ali se naposlijetku svi mire. Martina je ljuta na Ivana jer ih je Irena uhvatila zajedno, a on se pravio blesav i nije se zauzeo za njihovu vezu. Vinku je drago zbog njih dvoje, no ipak opere Ivana, ljut što mu nije ranije rekao da je s Martinom. Petar donosi odluku – ostat će s Nerom. On i Ana prekidaju. Teško im je, ali se nose s tim. Tužnu Anu putem umalo udari auto. Nepoznata vozačica, sva optimistična i pozitivna, ipak uspije izmamiti osmjeh tužnoj Ani.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr