TV

VELIKO FINALE

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Nakon svih uspona i padova, zapleta i raspleta, najveće uzbuđenje tek dolazi u završnici (Sudbina)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

Adrián objasni Odette da je namjeravao sam otputovati u Španjolsku. Alfonso se sukobi s Gonzalom jer je prevario Edgara i Adriánova oca. Gonzalo mu kaže da je Olmedo planirao njega prevariti, pa je on morao biti brži od njega. Nuria razgovara s Leonelom i kaže mu da će ona biti Gonzalova nasljednica. On je planira osvojiti kako bi je imao za sebe. Gonzalo blokira sve Mónicine račune i kartice. Elisa predloži Mónici da prodaju kuću u Chetumalu kako bi se domogle novca. Silvestre udari Julietu i traži od nje papire o pronevjeri. Odette kaže da Julieta želi spriječiti Adriánov odlazak u Španjolsku. Paulina i Gonzalo se nađu u Mónicinoj kući.

Voli me zauvijek

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Nakon što je Kahraman pronašao Edže i predao Defne pravdi, još jednom je dokazao da je junak spasivši i voljenu Elif od Sonera. S druge strane, Maksut se i dalje želi osvetiti za sve poraze koji su se nagomilali te se zaklinje narušiti spokoj Jorukhanovima. Nije izvukao pouku od života te se sprema učiniti još jednu pogrešku. No ovoga će se puta pred njim naći Sadet. Jakup je dosad činio pogrešne odabire, no život mu je pružio priliku da se dokaže kao velika osoba. Hoće li je Jakup iskoristiti? Suprotno očekivanome, život, smrt, ljubomora, ambicije i neočekivani rastanci još su više povezali Kahramana i Elif, koji su postali obitelj. Dok se u konak ponovno vraća spokoj, odlukom koju će njih dvoje donijeti još će jedanput sve iznenaditi… Što su Elif i Kahraman odlučili? U kojem će smjeru nastaviti ispisivati zajedničku sudbinu?

Sudbina

NOVA TV, 21.15, TURSKA SERIJA, Tuđi život

Džansu je u strahu zbog liječnikove sumnje da je bolesna i odbija povjerovati da nešto nije u redu. Nakon što čuje lošu vijest, Burhan joj pošalje cvijeće, što razljuti Deniza koji želi da Burhan nestane iz njihovih života. Mahide želi uništiti Džihana i Ozana, a u tome će uskoro dobiti i novoga saveznika. Harun doznaje da ga je Ozan prijavio policiji.

Tuđi život (Deniz i Burhan)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr