TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Nakon što se posvađao s ocem Jakup svima otkriva da Defne nije trudna (Sudbina)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Júlia pita Anu je li zaljubljena u Lúcija, a ona potvrdi. Mjeseci prolaze i bliži se Júlijin rođendan. Ana priprema proslavu, ali je tužna jer ne može računati na Manuelinu pomoć. Cecília pobjeđuje u meču, a Vitória je zadovoljna djevojčinom igrom. Renato napravi pogrešni predračun za neki auto, a Cícero šalje drugu prodavačicu da preuzme kupca. Marcos se tuži Dori na svoj posao. Vitória večera s Marianom kako bi proslavili Cecílijinu pobjedu. Mariano daruje Vitóriji nakit i poljubi je. Lúcio fotografira Júlijinu proslavu. Ana sa kćeri otvara darove. Júlia je ispituje o svome rođenju, a to Anu rastuži. Razgovara s Rodrigom i plače. Lúcio dolazi po Anu. Manuela dolazi u Rodrigovu kuću kako bi bila sa Júlijom. Rodrigo s Lourençuom razgovara o njegovim osjećajima za Anu. Lúcio vidi Rodrigovo ime na Aninu mobitelu.

Život teče dalje (Ana)

RTL TV, 12.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Stipe shvati da je upucao Jakova, a Marica i Nives dotrče vidjeti što se dogodilo! Kasnije, u bolnici, kirurg obeća Stipi da neće prijaviti ranu od metka. Marica strahuje za sina i za sve okrivi Stipu, dok je Sara bijesna na Srđana. Sara priznaje Marici da je zaljubljena u Jakova, zbog čega Marica odluči zaustaviti rat među obiteljima. Obuzet krivnjom, Srđan želi priznati policiji što se dogodilo, ali Suzana preuzme tu odgovornost i sama želi zaustaviti krvoproliće tako što će Odakovima vratiti kuću. Za to vrijeme, Ines je ljuta i razočarana jer misli da Marko spava s Jelenom.

Ruža vjetrova

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Seher želi zaštititi Meral, ali primorana je donijeti neke životne odluke. Kader je Meral rekla da se sviđa Dženku. Džemre je saznala da ima polusestru i razočarana je što njezin otac nije bio osoba kojom ga je smatrala. Džemre planira posjetiti sestru i predsatviti se kao anketarka kako bi razgovarala s njom. Ejlul će joj u tome pomoći.

Anđeli (Kader)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Nakon Defnina pokušaja samoubojstva svi se članovi obitelji okupljaju u bolnici, a Šukran slučajno čuje da Defne ustvari nije trudna. U očaju kaže to svom suprugu Jakupu. Jakupov otac Zija otkrije da Jakup ne obavlja svoj posao kako treba u njihovoj tvrtki pa se počne svađati i vrijeđati ga. Otac neprestano uspoređuje Jakupa s Kahramanom. Počnu se svađati, a Jakup jedva čeka da kaže istinu da je Kahraman lažljivac i da vara cijelu obitelj. Kaže da Defne nije trudna i da nema nikakva djeteta.

Sudbina

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Kako bi zadobio Aninu naklonost, Mladen ponudi Antunu partnerstvo u projektu izvora. Ana ga ne odbije, ali ni ne prihvati njegovu ponudu. Želi razmisliti. Mara, Žana i Domagoj neugodno su iznenađeni Nikolinim bijegom iz sela; moraju se bez njega nositi s pritiskom. Janka maltretiraju u školi, a Domagoj napadne roditelja koji je Janka povukao za uho. Lola se želi iskupiti Ani te joj dovede i poklanja konja. Vinko doživi nezgodu na biciklu te završi kod Sonje na previjanju. Tamo ga zatekne Irena, čija ljubomora raste. Ivan ne uoči Martininu oproštajnu poruku pa joj priprema oproštajnu zabavu. Kad od Petra dozna da je Martina već u Londonu, duboko se razočara. Ipak, smiri se kada se napokon čuje s njom. Nera i Weltrusky po selu snimaju reportažu. Snime Vinkov pad s bicikla, Ivanovu i Petrovu svađu te Domagojev nasrtaj na roditelja koji je izvukao Janku uši.

Zlatni dvori (Mladen, Ana i Joza)

Povratak na Net.hr