TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Nakon što je Hasret spašena Kemal zaprosi Nilgun (Obitelj mog oca)

HRT1, 12.25, DRAMSKA SERIJA, Mjesto koje zovem dom

U ruralnoj Australiji u 1950-ima zbiva se ova epska i romantična drama o putovanju jedne žene k iscjeljenju svoje duše i o sukobima unutar povlaštene obitelji u to doba poslijeratnih promjena. Cijenjena glumica Marta Dusseldorp u seriji tumači glavnu ulogu, Saru Adams, ženu tajanstvene prošlosti, koja se poslije 20 godina u inozemstvu vraća u Australiju. Na dugo odgađan povratak kući odlučuje se zbog tragične vijesti. Radeći na prekooceanskom brodu na putu kući, Sarah se poveže s bogatom australskom obitelji Bligh. Vrijeme je da se Sarah ponovno suoči sa životom i počne svoje putovanje k iscjeljenju, u nadi da će naći mjesto koje može zvati dom.

Mjesto koje zovem dom

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Meral je saznala istinu u vezi sa svojom majkom i jako je razočarana. Seher svoju kćer moli za oprost. Kemal je putem ucjena nastojao iskamčiti novac od Nazan, ali Mesude ga je uhvatila dok joj je pisao poruku, pa natjera Kemala da odu k Nazan i razjasne što se događa među njima.

Anđeli (Kemal)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Obitelj mog oca

Nakon što je Harset spašena, svi osjećaju veliko olakšanje. Nilgun i Kemal razgovaraju nasamo i Kemal zaprosi Nilgun, koja prihvaća njegovu bračnu ponudu. Kemal se vraća u Istanbul i sa sobom vodi Nilgun i djecu. Kadir saznaje da je Hasretinu otmicu organizirao njihov ujak Fadil te mu ne dopušta da pođe s njima.

Obitelj mog oca (Nilgun i Kemal)

Povratak na Net.hr