TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Mira će se sukobiti s Lejlom koja ne odustaje od Jamana (Plima i oseka)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Jonas ne želi da Cris ode na umjetnu oplodnju i vraća se s posla s darovima za nju. Manuela pokazuje Alice svoj blog. Marcos nazove Doru i potvrdi dolazak na Olívijinu predstavu. Vitória ga pita s kime razgovara, a on prekine telefonski razgovor i kaže da nije ništa bitno. Eva kaže Lúciju da bi voljela čuti drugo mišljenje o Aninu stanju. Dora, Marcos i djeca odlaze u Dorin stan. Marcos i Dora zamalo da se nisu poljubili. Cris se uznemiri kada primijeti da je Jonas skrio njezinu knjigu za samopomoć. Jonas pristane otići do klinike za umjetnu oplodnju kako bi se upoznao s tom metodom. Eva ukrašava bolničku sobu s Aninim slikama i predmetima. Manuela stavlja Rodrigove i nećakinjine slike na blog. Cris kaže Vivi da je Jonas pristao otići u kliniku. Cris kleveće Anu, a Maria to ne može slušati i da otkaz. Iná moli Lúcija da nagovori Evu da dopusti Ani posjete. Marcos vodi Bárbaru na plivanje i dozna da je Dora ispisala kćer. Lúcio govori Evi da bi za Anin oporavak bilo dobro da prima posjete. Maria posjeti Anu i pozove Manuelu da joj bude partnerica u novome poslu. Manuela Ani ostavlja CD sa snimljenom porukom, a Eva baci taj CD u smeće.

Život teče dalje

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Ines je ljuta na Maricu jer je otkrila Jeleni da posjećuje kliniku za neplodnost! I Marko je iznenađen majčinom reakcijom i nikako mu se ne sviđa što sad i Jelena zna za njihove probleme. Ljutita Ines odluči posjetiti Jelenu i otkriti njene namjere u vezi s Markom! Suzana pristane naći se s Ivanom jer želi doznati istinu. No tek će tada shvatiti da su svi muškarci u njenom životu bili laž. Nakon Sarinog i Adrijaninog nagovaranja, Suzana se ipak nađe s Milivojem koji nema namjeru pomiriti se s njom. Stipe zapošljava Edu, a Jakov je ponosan jer je konačno dobio Stipinu podršku.

Ruža vjetrova (Ines i Marko)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman je odlučio da više neće lagati za svoga brata nakon svega što je učinio, iako je Kenan i sam svjestan posljedica svojih postupaka i zbog njih se kaje. Lejla ponovno uzrokuje nevolju između Orkuna i Jamana, no ovoga puta s njom će se oštro sukobiti Mira.

Plima i oseka (Mira i Jaman)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Inspektori su došli u sirotište, a Neriman je za poteškoće lažno okrivila Feride. Feride je shrvana, ali mora donijeti nove odluke vezane za svoj život. Presretna Kader sada živi s Banu, no očito je kako joj Banu ne uzvraća majčinskim osjećajima. Nakon što ju je Kemal napustio, Mesude je shrvana i odlučuje se na radikalni korak. Hoće li je Ejlul spriječiti prije nego što bude prekasno?

Anđeli (Džemre)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Nera želi sve uvjeriti da je trudna, no svi misle da laže kako bi Petru i Ani upropastila zaruke. Nera im ostavlja oproštajnu poruku i nestaje. Ubrzo ju Ana pronalazi kod Kate i vodi ju u ljetnikovac, gdje joj Petar obznani da je sutra vodi ginekologu. Petar je siguran da će je se time konačno riješiti. Ipak, Ana mu prizna da ju muči mogućnost da Nera ipak govori istinu. Dalibor je oduševljen Katom, a ona komplimentima koje od njega dobiva. I Mara pomisli da su se njih dvoje spetljali, što dodatno zabrine ionako sumnjičavog i nesretnog Zvonka. Nikola sazna da se Kata ohladila od njega i to ga neugodno iznenadi. Udarac je njegovom egu. Uz to, Mara odbija podržati njegovu ideju da dio zarade iz restorana uloži u projekt, a nije mu svejedno ni kad dozna za Nerinu trudnoću: ako je stvarno trudna, što bi to moglo značiti za projekt?

Zlatni dvori

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr