TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Martina pred Anom i Petrom raskrinkava Irenu (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Ana dolazi u bolnicu. Iná ima neki predosjećaj u vezi s unukom i moli Manuelu da nazove, ali Manuela ne uspije dobiti Anu. Verônica je uz Anu tijekom poroda. Eva javlja Manueli da se rodila malena Júlija. Manuela umiruje baku. Ana promatra kćer i zamoli bolničarku da joj je donese u sobu. Odluči da je neće dati Verônici i Hernanu. Manuela studira gdje i Rodrigo. Manuela javlja trenerici da se rodila Júlia. Marcos vodi kćer na plivanje i upozna Doru. Manuela javlja Alice da se rodila Júlia. Eva se prepire s Anom, a Ana ustraje u odluci da neće dati kćer na posvajanje. Suzana i Cícero razgovaraju s Alice o njezinu putovanju. Alice im kaže da imaju povjerenja u nju, ali ne kaže im gdje je bila i zbog čega. Eva upisuje Júliju kao svoju kćer i uvjerava Anu da je tako najbolje. Manuela kaže Rodrigu da se Ana vratila. Vitória odlazi u hotel i ugleda Anu s kćeri u naručju i jako se uznemiri.

Život teče dalje

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Luka moli Saru za još jednu šansu. Ona pristane izići s njim na večeru, ali, na kraju, ipak neće doći na spoj. Baš kada je Suzana odlučila krenuti dalje sa svojim životom i prihvatiti Ivanov poziv za izlazak, na vrata joj zakuca Ana, sva izbezumljena jer osjeća da gubi Srđana, ali i Ines koja u trenutku histerije i plača osjeti naglu bol u trbuhu. Zbog situacije u kući, Nika se u školi emotivno slomi pa je profesorica uputi školskom psihologu. Tamo upozna Davora koji joj se jako svidi.

Ruža vetrova (Sara i Jakov)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Mira pokušava pronaći narukvicu koju je poklonila Jamanu, no ne uspijeva. Shvaća da iza toga vjerojatno stoji Ajše, koja živi s njezinim ocem od nesreće. Kako će se Ajše izvući? Asim se budi i kaže Jamanu da je svjestan da mu je Jaman spasio život i da mu stoga duguje mnogo.

Plima i oseka (Mira)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Kader je podijelila svoju tugu s Feride koja ne može podnijeti tu nepravdu pa kreće u potjeru za Banu. Neriman je svjesna situacije i želi udaljiti Kader iz doma. Džemre susreće jedno poznato lice zbog kojega se mora suočiti s prošlošću. Ejlul smišlja plan kojim napokon planira majci dokazati da Kemal nije osoba kakvom joj se predstavlja.

Anđeli (Džemre)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Antun u osvetničkom pohodu probuši Nikoli gume na autu, a zatim na radiju raskrinkava Žanu i Nikolu kao izdajnike. Petar i Ana ga pokušavaju urazumiti, ali Antun je odlučan u namjeri da se osveti Nikoli zbog blaćenja Galovića. Nera nagovori Fedora da se pomiri s Vinkom i ponovno pokrene projekt, što ovom odgovara jer je u sve većoj panici kako oprati novac, a Vinkov projekt mu je odlična prilika. Međutim, Vinko odbije ponovno surađivati s Fedorom. Njihov razgovor u restoranu načuje Martina i shvaća da Irena stoji iza medijskog progona Ane, a ne Žana, te napada Irenu pred Anom i Petrom.
Zvonko riskira ranjenu nogu i trči maraton kako bi Kati donio paket iz pošte. Frančesko će ostati u selu do daljnjeg i on i Helena se sjajno provode. Holcer i Joza shvaćaju da su Frančesko i Helena u sve ozbiljnijoj vezi pa odluče pronaći nešto inkriminirajuće. To im čak i uspjeva – saznaju da je Frančesko oženjen.

Zlatni dvori (Nera)

Povratak na Net.hr