TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Manuela i Rodrigo započinju vezu i planiraju zajednički život (Život teče dalje)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Júlia je proslavila prvi rođendan. Vrijeme prolazi, njihovi životi teku dalje. Júlia počinje činiti prve korake. Manuela sve bilježi na blogu. Rodrigo se divi njezinom trudu. On studira arhitekturu. Júlia navršava 2 godine i kreće u vrtić. Manuela posjeti Anu na Júlijin treći rođendan i govori joj novosti. Manuela i Rodrigo pripreme malenoj lijepu proslavu. Iná kaže Manueli da je u kartama vidjela da će ona biti s Rodrigom. Rodrigo se povjerava stricu o svojim osjećajima prema Manueli. Rodrigo i Manuela se poljube i započnu vezu. Manuela odlazi u bolnicu i sve ispriča Ani. Ispričava se sestri koja je i dalje u komi. Rodrigo i Manuela obnavljaju kuću i počinju zajednički život. Iná, Laudelino, Manuela, Rodrigo i Júlia posjete Anu na njezin rođendan. Eva ih zatekne u sobi i naljuti se jer Júlia Manuelu zove mama. Jonasov i Crisin sin zamoli dadilju Lorenu da mu čita priču za laku noć jer mama ne želi. Lúcio sa Celinom razgovara o Lourençovoj knjizi i savjetuje joj da oprosti bivšemu mužu. Eva spava uz Anu u bolnici i osjeti kako joj kći lagano pritišće ruku.

Život teče dalje

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Srđan je u potpunom šoku zbog Anine smrti! Toliko je duboko pogođen da negira činjenicu da nje ni djeteta više nema, i nitko od bližnjih ne može prodrijeti do njega, a Suzana mu prešuti istinu o Aninom, odnosno Milivojevom djetetu zbog osjećaja krivnje. Jelena učini korak previše u ulizivanju Odacima, te osim Jakova, koji je ionako sumnjičav prema njoj, uznemiri Stipu i Nives koji ubrzo shvate da imaju posla sa lukavom ženom. Prisluškujući njihov razgovor, Jelena dozna upravo ono što nikad ne bi smjela – da je Stipe organizirao Inesinu otmicu.

Ruža vjetrova (Ante i Nives)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Kader je saznala da je Banu samo iskorištava, pa je svoju ljutnju iskalila na njoj. Sedat je to čuo te donosi odluku koja će promijeniti živote svih djevojaka. Feride se suočava s Neriman jer je ona dopustila Banu da se izvrše pretrage na njezinog kćeri. Songul je zabrinuta za Kader, koja je neutješiva. Svi će biti u šoku kada Kader poduzme drastične mjere.

Anđeli (Feride)

Povratak na Net.hr