TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Kemal uviđa da je Emir jedini s kojim se mora obračunati (Bit ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Micaela i Chelo strahuju da će se Nuria vratiti kući nakon što je Leonel otišao. Paulina kaže Gonzalu i Mónici da će javiti Adriánu da je u Los Angelesu jer je René u bolnici. Nuria želi roditi sina jer ne želi da René bude očev nasljednik. René se budi iz kome, a Mónica mu objasni da su ga pretukli. René ugleda oca i kaže mu da ode. Mónica moli Gonzala i Paulinu neka ne prilaze njoj ni njezinoj djeci. Gonzalo razgovara s financijskim savjetnikom Frankom i on mu kaže da je izvršio uplatu na račun u poreznoj oazi onako kako mu je rekla Deborah. Gonzalo je zapravo pokraden. Mauricio kaže Paulini da su se Adrián i Triana rastali. Jaime i Gisela kažu Adriánu da osnuje obitelj s Paulinom jer već imaju Valentinu i Mauricija. Paulina i Adrián se sretnu na plaži i zareknu se na vječnu ljubav.

Voli me zauvijek (Ines i Gonzalo)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

 

Defne se loše snalazi u novome okruženju u zatvoru. Mert izvodi novu spletku zbog koje je Gunej uvjeren da su on i Songul sada zajedno. Songul uviđa svoje pogreške pa se planira ispričati Guneju. Kader postaje sve teže nositi se s nezahvalnošću svoje majke.

Anđeli (Ejlul)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Salih je odlučio objaviti Kemalu svoju ljubav prema Zejnep. No ono što će saznati od Kemala pokazat će mu ponor koji ga dijeli od Zejnep. Zejnep odlazi na razgovor u agenciju koji joj je Nihan sredila. Taj će razgovor otvoriti nova vrata u njezinu životu. Jedna će se vrata otvoriti i u Kemalovu unutarnjem životu. Zbog televizijskog programa u kojem sudjeluje, vidjet će sebe drukčijim očima i shvatiti da je Emir Kozdžuoglu jedini s kojim se mora obračunati. Nihan misli da se može osloboditi Kemala i začudi je ono što vidi. Emir, pak, udara Kemala gdje je najslabiji ne bi li ga porazio. Emir saznaje da je Kemal u Nihaninu ateljeu i pokreće nove planove. Ti su planovi najava velikih budućih događaja. Nihan se viđa s Kemalom i to unosi veliku napetost u njezin odnos s Emirom. Kemal će još jedanput biti na meti Emira.

Bit ćeš moja (Nihan i Emir)

 

 

 

Povratak na Net.hr