TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Kako bi prikrila svoju bolest Nisan kaže Efeu da je u vezi s Borom (Ponovno rođen)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Federica ne može vjerovati da je Dante ubio njezina oca. Dante ulazi, Pilar se uplaši, a Federica je sakrije. Roxana pomaže našminkati Giannu i napraviti joj frizuru za večeru s Katyom. Ohrabruje je da se bori za svoj život. Gael kaže Agustínu da se registrirao za donora. Katya predlaže zdravicu. Gianna stiže i svi je zapanjeno gledaju jer je vrlo lijepa. Sonia priznaje Osvaldu da nikad nije spavala s Pedrom. On je sretan ljubi i kaže da se veseli što će postati otac. Alina kaže Eloisi da joj je Pilar nekoliko puta rekla da je Dante ubio Gabriela. Julieta odlazi objasniti Sergiju da ona nema ništa sa Santinom i da su našli trag o kćeri jer se njezin posvojitelj preziva Bianchi. Fiorella i Pedro dolaze u sobu u kojoj je Julieta. Pilar voli šetnje oko imanja. Federica moli Dantea da provedu romantičnu noć i prisjete se kako su započeli vezu i kako joj je obećao da će se uvijek brinuti o njoj. Osvaldo, Pedro i Eloisa planiraju strategiju kako bi tvrtka i dalje uspješno poslovala.

Talijanska mlada (Pedro)

RTL TV, 13.35, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Nives koristi Stipinu nepažnju i nagovori ga da potpiše ugovor kojim se sva imovina obitelji Odak prijenosi na Jakova, a potom prevari i naivnog Jakova koji prepiše vlasništvo nad svom tom imovinom na nju. Nives se istog dana trijumfalno useljava nazad u obiteljsku kuću i nametne kao nova gazdarica šokiranom Stipi i Marici. Za to vrijeme, Ines otkaže klijentu naručeni posao kako bi se posvetila Anti. Ana dozna da se Mili jako sviđa njezin Srđan, zbog čega ju i verbalno napadne, a Suzana zabrani Milivoju da napusti posao u turističkoj zajednici.

Ruža vjetrova (Ines)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Ejlul se trudi tajnu zadržati za sebe, ali progoni je očuh Kemal koji je nastavlja ucjenjivati. Džemre se pokušala ubiti, ali u posljednjem trenutku spriječila ju je Songul koja više nema dobro mišljenje o Kader. Ejul u školi upada u nove nevolje.

Anđeli (Džemre)

DOMA TV, 19.00, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Ender je saznala da je Selim upleten parnicu protiv tvrke njezina oca. Selim prvi put biva prisiljen birati između svoga posla i obitelji zbog čega je pod velikim stresom. Upravo zato odluči izaći s Mertom i Jamanom i zabaviti se. Jaman se napokon počinje osjećati kao član obitelji Serez.

Plima i oseka (Mira i Jaman)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ana od oca sazna kako njena majka nije uspjela ostvariti pjevačku karijeru. Otišla je od kuće i zameo joj se svaki trag. Ana je pogođena saznanjem, a Petru je žao što joj je za vježbu dao pjesmu o majci pa odluči napraviti za nju nešto lijepo – napisati joj pjesmu. Dok mu Helena daje podršku, Petar mora uvjeriti Antuna da s Anom neće biti kao s njenom majkom. Nikola se sažali nad Zvonkom, kojeg je Kata odbila, i odluči ga razvedriti. Povede ga u provod, a usput pokupe i tri zgodne djevojke. Kata ih ugleda i šokira se kad vidi Zvonka u takvom društvu. Irena ne zna gdje joj je majka pa angažira policiju da ju nađe. Kad saznaju da se Helena preselila Galovićima, Irena i Vinko nemaju ništa protiv, dapače. Holcer je potpuno shrvan otkad su mu oduzeli kotao. Joza se sažali nad prijateljem i poziva ga da budu partneri u biznisu s pečenjem rakije. Na snimanje Nerinog spota Fedor dovodi Žanu, novinarku ženskog časopisa s kojom je u vezi. Nera se neugodno iznenadi zbog Žaninog prisustva.

Zlatni dvori (Ana i Petar)

NOVA TV, 22.30, TURSKA SERIJA, Ponovno rođen

Seda upada u nevolje, a Efe zna što mora učiniti. Međutim, njegov plan mogao bi ugroziti Nisan, koja se sprema za odlazak na liječenje iako nitko ne zna za to osim Bore i Efruz. U strahu da Efe ne otkrije istinu, Nisan kaže Efeu da su ona i Bora zajedno. Kuršat i njegovi ljudi žele kazniti Efea pa otimaju Nisan koja je toga dana trebala započeti s liječenjem.

Ponovno rođen (Efruz)

Povratak na Net.hr