TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Kako bi pomogao Galovićima Petar odluči prodati auto (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Jonas razgovara s Rodrigom o poslu, ali momku su misli negdje daleko. Ana odlazi na turnir. Iná zamoli Laudelina da Júliji napravi krevetić. Rodrigo se povjeri Lourençu da sluti da je on Júlijin otac. Manuela sretne Rodriga, on je pita za Anu i dozna da je otputovala. Rodrigo uzme Júliju u naručje. Dolazi Eva i uzme mu dijete. Ana pobjeđuje na turniru. Iná ponovno sanja Anino utapanje. Manuela dolazi po Anu na aerodrom i njih dvije razgovaraju o putovanju Inái. Manuela joj usput kaže da je Rodrigo prekinuo vezu s djevojkom. Ana mu odluči reći istinu.

Život teče dalje

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Ana ipak otvara rezultate DNK testa i saznaje tko je otac. Iako se po njenom ponašanju čini da je Srđan otac, postoji mogućnost da istina nije baš tako jednostavna! U međuvremenu, Marko ipak ne želi Ines priznati istinu i odluči je podržati u ideji o terapiji za liječenje neplodnosti, Stipe se naslađuje Jakovljevom poslovnom idejom, dok Luka sve teže podnosi Sarino i Jakovovo zbližavanje. K tome još dobije lošu vijest iz Slavonije. Nives predloži Stipi da promijeni stav prema Jakovu.

Ruža vjetrova (Nives)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Sude se nastoji zbližiti s Asimom te tako ponovo dolazi u sukob sa Sedef i Farukom. Asimova osamnaestogodišnja kći Ada napravila je scenu na otvorenju restorana i Miri je odmah jasno da se njih dvije neće dobro slagati. Sedef zaposli Kenana u novootvorenom restoranu.

Plima i oseka

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Ejlul je sretna jer misli da će se njezina majka napokon razvesti od Kemala, međutim čeka je neugodno iznenađenje. Mesude se postavi za sebe pred Nazan, a Tevfik se slomi i ipak ništa ne prizna Džemre. Djevojke su uzbuđene jer se pripremaju za veliki školski bal.

Anđeli

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Petar se seli kod Galovića kako ne bi bio pod istim krovom s Nerom. Antun i Joza prihvaćaju mlade zaručnike s veseljem i raširenih ruku. Uskoro Petar dozna da je Antun u teškim financijskim problemima pa želi prodati auto kako bi pomogao Galovićima. Helena se osvećuje Jozi zbog Frančeska te ga tjera da za nju radi kao rob. Kada dođe red na Holcera, on pobjegne i sakrije se, no Kata ga oda.
Žana je sve više zagrijana za pokretanje lokalnih novina. Pridružuje joj se i Domagoj te njih dvoje, na žalost Mare i Nikole, noć provode radeći na prvom broju. I Kata po svaku cijenu želi raditi u novinama.
Martina pokušava zavesti Ivana u njegovom krevetu, no on joj se trudi oduprijeti, praveći se da spava. Uskoro Vinko dozna za “vezu” Martine i Ivana, no Ivan mu laže da nema ništa s njegovom kćeri. Kada u restoranu poljubi Martinu, ona mu predloži da se prestanu skrivati.

Zlatni dvori (Holcer i Joža)

Povratak na Net.hr