TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Kahraman se budi nakon operacije. Prvo na što pomisli je Elif (Sudbina)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Lorena govori Jonasu da se Lourenço slučajno sreo s Tiagom. Manuela dolazi Rodrigovoj kući kako bi bila s Júlijom, a Júlia moli Rodriga da ostane na večeri. Alice odlazi Marcosu i pita ga znaju li njegove kćeri da je i ona Vitórijina kći. Lourenço izlazi na ulicu kako bi ohladio glavu i susretne Jonasa. Jonas mu prijeti bude li prilazio Tiagu. Júlia nazove Rodriga zbog pauka u kuhinji i on se vraća. Alice moli Anu pomoć kako bi se zbližila sa Sofijom. Ana hvali Sofiju. Vitória daje intervju i govori o Cecíliji. Eva se uznemiri zbog toga intervjua i odlazi u klub kako bi razgovarala s trenericom. Suzana kaže da će raditi s Renatom, a Cícero se uznemiri zbog toga. Cris zavodi Matiasa, ali on je postojan i ne obazire se na gazdaricu. Celina govori Nandi da bi trebala živjeti s Franciscom. Ana razgovara sa Sofijom u nekom kafiću i ispriča joj Aliceinu priču. Sofia je šokirana kada sazna da je Alice njezina polusestra.

Život teče dalje

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Ejlul je svjesna da Kemal krivi nju za to što je izboden, a Serkan za sve krivi Gokhana. Džemre zna da Nedžmi spletkari, pa se suoči s njime i Gokhanu kaže istinu. Zejno je smislila plan kako da se riješi majke.

Anđeli (Gokhan)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Kahramana odvezu na hitnu nakon što ga Maksut pogodi. Elifina majka daruje krv za Kahramana koji ide na operaciju. Defne se jako naljuti kad ugleda Elif u bolnici i kaže joj da napusti zgradu. No kad se Kahraman probudi, prvo što kaže je „Elif“. Maksut uviđa da je pogriješio te da bi umirio Kahramanov gnjev, pozornost obitelji usmjerava na omotnicu koju se sprema dati Kahramanu, a u koju se nalaze videosnimke Defnina i Maksutova razgovora.

Sudbina

Povratak na Net.hr