TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Kahraman ne odustaje od Elif iako se ona udaljava od njega, a Defne prijeti Ziji (Sudbina)

HRT1, 12.25, DRAMSKA SERIJA, Mjesto koje zovem dom

George se sve više oslanja na morfij. Ali prisjeti se oca i mora se suočiti sa svojom prirodom i snagom karaktera. George se odriče političke karijere da bi pokušao dobiti svoga sina i oženiti se Sarom. Georgea sve više privlači prošlost i problematičan odnos s ocem Lewisom Blighom. James se skriva u Sydneyu, a Olivia to lažima pokušava prikriti. Anna i Gino trude se održati brak. Jack i Carolyn skladan su par. Georgeovo odustajanje od politike šokira Roya i Elizabeth. Elizabeth ga nagovara da pokuša nešto promijeniti. Roy ga optužuje da je iznevjerio zajednicu te ustvrdi da bi ga se otac sramio. George se zbog toga ponovno prisjeća mladosti uz oca.

Mjesto koje zovem dom (George)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Džemre je bijesna jer je Nazan na slobodi pa odluči sama nešto poduzeti. Ukrade automobil i krene prema Nazaninoj kući. Zejno javi djevojkama što se događa pa one pozovu policiju. Njihov poziv policiji Džemre doživi kao veliku izdaju i odlazi iz doma s tetom koja dolazi po nju. Ekrem nastoji uvjeriti suprugu da Banuino dijete nije njegovo.

Anđeli (Kerem)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Kahraman nema namjeru pustiti Elif i istražuje što se zapravo dogodilo. Uvjeren je da Maksut i ovoga puta ima svoje prste u Elifinu iznenadnom odlasku. Elif je prisiljena glumiti da ne voli Kahramana kako bi spasila njega i svojega sina od Maksuta. Defne prijeti Ziji, a na djelu je uhvati Šukran.

Sudbina (Defne i Kahraman)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr