TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Kahraman natjera Defne da prizna sve svoje zločine. Elif je svjedok tome (Sudbina)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

René se naljuti kada sazna da će se morati preseliti u Chetumal, te pobjegne od kuće. Mónica se uznemiri i panično nazove Gonzala, ali Inés je također podignula slušalicu te čuje njihov razgovor. Adrián spasi Renéa koji se utapao u moru. Inés zanima što Gonzalo ima s Mónicom, a on joj kaže da je Alfonso nevjeran svojoj ženi, te da mu on pomaže u vezi s time. Nuria sazna da se Paula potajno udaje. Toliko je mrzi da oda njezinu tajnu Gonzalu.

Voli me zauvijek (Paula i Adrian)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Kahraman se suočava s Defne, koja mu priznaje da je sve učinila zbog ljubavi. Također mu otkriva da Jakup stoji iza propasti njegove tvrtke. Elif doznaje da je Defne ubila njezinu sestru Nazli. Jakup u bolnicu dovodi Sadet, koja se ondje sukobljava s Kijmet. Defne poziva Maksuta da svjedoči za nju, no on odbija.

Sudbina (Elif i Defne)

NOVA TV, 21.05, TURSKA SERIJA, Tuđi život

Gospođa Mahide nasjela je na Ozanov trik i misli da je Hazal imala svoje prste u tome. Džihan se vratio, no kaže Ozanu kako neće dugo ostati. Ozan ga moli da ostane i pomogne mu voditi tvrtku jer osjeća preveliki pritisak, posebice jer ne može vjerovati Hazal. Mahide prijeti Hazal, koja nije svjesna da je Ozgur živ.

Tuđi život (Ozan i Hazal)

Povratak na Net.hr