TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Kahraman je ljubomoran na Kerema koji Elif nudi posao u svom restoranu (Sudbina)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Ana pokaže Lúciju Júlijin crtež s obiteljskim stablom na kojemu se nalazi i njegovo ime. Njega to dirne. Suzana doručkuje u novom Renatovom stanu. Júlia prigovara Rodrigu jer više nema vremena za igru s njom. Lourenço dogovara susret s Lorenom, a Cris sve prisluškuje. Cícero se uznemiri kad mu Suzana kaže da je bila s Renatom. Vitória vidi Sofiju i Miguela zajedno i daje momku otkaz. Alice predstavi svoga dečka Renatu. Nanda pozove Francisca da zajedno stanuju, a dječak pristane. Cris napravi skandal u kafiću u kojem se nalaze Lorena i Lourenço, te otpusti Lorenu. Júlia kaže Rodrigu da je s Manuelom bila kod Gabriela. Lorena se oprašta od Tiaga i kaže mu da se obrati Matiasu kad poželi razgovarati s njom. Nanda i Francisco dogovore uvjete svoga mirnoga suživota. Manuela vodi Gabriela da upozna njezinu baku. Lúcio zaprosi Anu i ona pristane. Eva je uzbuđena zbog kćerine udaje. Ana prima Miguela u tenisku školu u kojoj ona radi. Ana odlazi Rodrigu i kaže mu da će se udati za Lúcija.

Život teče dalje

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Gokhan je došao k Defne kako bi je upozorio da će sve priznati policiji, no usput je slučajno saznao da je Džemreino nasljedstvo ukradeno. Nazan kreće u potragu za Gokhanom jer se boji da će iznijeti istinu na vidjelo. Spremna je učiniti sve kako nitko ne bi saznao za njezino nedjelo. Gokhanov život bit će u velikoj opasnosti.

Anđeli (Gokhan)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Maksut postavlja zamku Kahramanu i Jakupu. Podmeće drogu u njihov kamionet i zove policiju. Policija istraži tu dojavu i uhićuje Kahramana i Jakupa. Elif počne tražiti posao, no nitko ne želi zaposliti jer je trudna. Da bi bio bliže Elif, Kerem joj nudi posao. Želi otvoriti restoran, a Elif prihvaća tu ponudu. Kahramana smeta što Kerem provodi sve više vremena s Elif.

Sudbina

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr