TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Jedino Seda može pomoći teško bolesnoj Nisan. No nestala je (Ponovno rođen)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Fiorella potiče Santina da nastavi tragati za kćeri. Julieta gleda Fiorellin ožiljak na uhu i sjeti se da je Álvaro rekao da njegova kći ima ožiljak na glavi. Fidel kaže Pedru da je Dante umro zbog zatajenja srca i da će posvuda postaviti kamere. Federica predlaže Aitani da joj plati da ubije Fiorellu i Pedra. Sonia i Osvaldo su oduševljeni kad vide ultrazvuk svoga djeteta. Pedro čestita Osvaldu na djetetu i kaže mu da je jako zabrinut jer dionice i dalje padaju i da su gotovo propali. Gael se brine za Giannu. Roxana i Gianna su u učionici. Gianni pozli i moraju pozvati hitnu. Liječnik savjetuje Gianni da ne ide na sveučilište i da bi trebala invalidska kolica za kretanje po imanju. Katya posjeti Gaela, a Benito joj se ponudi praviti društvo dok Gael ne dođe. Katya priđe Benitu, a Roxana je vidi. Svađaju se, a Roxana kaže Benitu da ne želi ništa znati o njemu. Federica potajno uvede Aitanu na imanje i ulazi u Pedrovu i Fiorellinu sobu.

Talijanska mlada (Gael)

RTL TV, 13.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Toni je završio u bolnici i nada se da ozljeda nije opasna. No strah da će mu liječnici u krvi pronaći steroide ne daje mu mira. Ines je svjesna da će Antina majka, Jelena, zauvijek biti prisutna u njezinom i Markovom životu iako je još uvijek na brodu. Luka se brine za Saru, koja i dalje bježi od problema, nesvjesna da tone još dublje u krizu. Na Goranov nagovor, ona uzima kokain. Ana je presretna zbog Srđanove iznenadne pažnje i brige. Međutim, Milin poziv vrati Srđana u stvarnost.

Ruža vjetrova (Stipe)

DOMA TV, 16.45, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Mira ugleda Faruka sa Sedef i ne može to podnijeti pa pobjegne od kuće. Ona traži pomoć od Jamana, ali on je daleko pa ju je primorana tražiti od Tana. Svi su zabrinuti jer je nema duže vrijeme. Jaman i ostali je krenu tražiti. Saznaju da je s Tanom, no to im ne olakšava traženje jer Tan čini sve da ih Jaman ne pronađe.

Plima i oseka (Faruk i Sedef)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Djevojke u domu pitaju se tko je autor grafita na zidu. Meral je posumnjala da djevojke kriju nešto od nje te pomno prati svaki njihov korak. Ejlul je zabrinuta za majku, koja je shvatila da se nešto dogodilo s Kemalom budući da je njoj prije odlaska rekao da odlazi na pogreb prijateljeva brata.

Anđeli (Kader)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ivan i Vinko lopatama kopaju rupu za postavljanje kamena temeljca. Kad konačno dođe čas postavljanja kamena, sve krene naopako: cement se stvrdne prerano, a Fedor tijekom poziranja za fotografiranje upada u rupu. No, nešto kasnije, i Holcer upadne u rupu. Helena mu da ideju da ucijeni Vinka za određenu sumu, kako ga ne bi tužio. Ana i Nera se pripremaju za promociju. Nera se preko reda ugura na šminkanje pa Anina frizura ostaje tek na pola završena. I dok Helena uskače Ani u pomoć, Nera se bori sa Žanom, koja Nerinu haljinu smatra preizazovnom. Fedor stane na Nerinu stranu, a Žana ga optuži da je previše popustljiv prema kćeri. Ana i Antun oduševe publiku svojim nastupom. No, stvari krenu po zlu kada Nera stupi na pozornicu: playback otkaže i Nera nevješto pokuša otpjevati pjesmu a capella. Petar joj pokuša pomoći na gitari, no publika nema sluha za Nerin manjak talenta i izviždi je.

Zlatni dvori

NOVA TV, 22.30, TURSKA SERIJA, Ponovno rođen

Nade za Nisan sve je manje, a Efe joj u bolnici priredi iznenađenje koje nikad neće zaboraviti. Liječnici su Efeu rekli da je transplantacija koštane srži jedini način da Nisan preživi. Nisan može pomoći samo njezina sestra Seda, ali ona je nestala. Efe kreće u potragu, no nikako je ne uspijeva pronaći. Hoće li se Seda pojaviti na vrijeme da spasi Nisan?

Ponovno rođen

Povratak na Net.hr