TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Jan i Nera rade na pjesmi koju su ukrali Petru (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Pedro želi da Fiorella napravi test na trudnoću kako bi bili sigurni da je trudna i da napravi DNK pretragu kako bi saznali jesu li Santino i Julieta njezini roditelji. Policajci odvode Pilar u postaju. Pilar kaže Alini da je Federica priznala da je ubila Dantea. Gianna čuje da će se Fiorella podvrgnuti DNA pretrazi kako bi saznala jesu li Julieta i Santino njezini roditelji. Kaže joj da mora biti sretna što su joj roditelji živi i da im treba pružiti priliku, te da će njih dvije uvijek biti sestre. Fiorella zagrli Santina i Julietu i obeća im da će se potruditi da im oprosti. Policajci ispituju Federicu. Domingo se sjeti da je policajcima zaboravio reći da je Federica rekla Pilar da se pobrinula za Dantea. Simona mu savjetuje da se vrati i prijavi to. Pedro se još drži podalje od Fiorelle, a ona je vrlo zabrinuta. Gael kaže Augustínu da ne planira promijeniti ime i da će se i dalje prezivati Angeles jer mu treba novac za Giannu. Fiorella ide Julieti u hotel da joj vrati mobitel i zaustavlja se pred otvorenim vratima, te čuje kako Sergio govori Santinu da ne zove Fiorellu svojom kćeri jer bi joj on mogao biti otac.

Talijanska mlada (Pedro)

RTL TV, 13.00, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Sara bježi nakon svađe sa Suzanom i neuspješno traži podršku prijatelja. Zbog osjećaja gorčine i usamljenosti, odlazi posjetiti Gorana u pritvor, ali to je bio još jedan loš potez. Iako Srđan odbije Milu i otputuje sa suprugom na medeni mjesec, nikako ne može Milu izbaciti iz glave. Unatoč potpunoj samostalnosti u poslu i dobivenom stanu, Marko ne vjeruje Stipinim motivima čak je siguran da je očevo neuobičajeno ponašanje dio opakog plana. Jakov u strahu zamoli tetku Nives za pomoć nakon što dozna da će Edo ipak podići tužbu. No Nives ga odbija.

Ruža vjetrova (Marko i Ines)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman se sukobljava sa svojim očuhom Hasanom kako bi jedanput i zauvijek ostavio prošlost za sobom i krenuo u novi život. Faruk je doživio nezgodu, a svi ostanu šokirani kada saznaju da je Orkunov otac umro. Jaman i Mira razgovaraju nakon dugo vremena. Znači li to da je na pomolu njihova pomirba?

Plima i oseka (Ejlul i Mira)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Djevojke pokušavaju spasiti Kader, ali ponovno ih obuzme panika kad shvate da su zatočene u Alijevoj i Sedinoj kući. Znaju da moraju spasiti Songul od zatvora. Kada pokucaju na vrata, dočekat će ih iznenađenje. Defne nije pobijedila na natjecanju i bijesna je, te moli svoju majku da joj pomogne izbaciti Meral iz škole.

Anđeli (Meral)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Petar shvaća da mu treba novaca pa odlučuje s Anom krenuti na gaže. Nikola ih odbija za svoj restoran, ali ga Ana ipak uvjeri da im dopusti nastup. Fedor dolazi u selo i sazna za to. Želi se osvetiti zbog Nere i traži od Nikole da im sabotira nastup. Martina traži posao u selu i nakon nekoliko odbijenica, Helena ju prima kao asistenticu. Martina je zabrinuta jer joj se čini da Ivan tulumari po selu i mijenja cure kao čarape. Holcer je ljut na Heleninu izdaju (intervju) i odlučuje uz „Koju Kap“ pokrenuti i vlastitu, neovisnu liniju ekskluzivne rakije. Irenin pokušaj da napravi sa Žanom reportažu o svojoj obitelji neslavno propadne, jer se nitko od Begovaca ne pojavi na zakazanom dogovoru sa Žanom. Weltrusky i Nera dovršavaju pjesmu koju su ukrali Petru.

Zlatni dvori

Povratak na Net.hr