TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Između Kemala i Emira dolazi do novog sukoba. Tko će izvući deblji kraj? (Bit ćeš moja)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

 

Unatoč svemu Almudena i Alan se zaljube, kao i Alexis i Fer. Tobías odlazi raditi u “Mauvu” kao sluga. Adriana ne zna voli li Tobíasa ili Fabricija. Angélica i Gonzalo se poljube i otkriju da im je lijepo jednome s drugim. Leonel ih prekine i kaže Gonzalu da je Angélica bila Osvaldova ljubavnica. Angélica odjuri.

Voli me zauvijek (Angelica)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Neželjena snaha

 

Nakon što su Ežder i Nagme doznali da je Lale Elvanina i Ežderova kći te odlučuju razgovarati s Elvan o Lale. Naposljetku se Elvan udaje za Kudreta. No tu je i gost koji će na kraju sve pokvariti.

Neželjena snaha (Nagme i Ežder)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

 

Zejnep nastavljajući svoju istragu u kući poseže za prvim velikim adutom koji čuva protiv Emira. Nihan za to vrijeme donosi važnu odluku vezanu uz Kemalov život. Kemal se u borbi protiv Emira našao na kušnji u kojoj je sa svih strana okružen vatrom. Odande ne postoji izlaz koji ga neće opeći. Korak koji će Kemal napraviti kako bi se izvukao iz tog obruča će zauvijek poremetiti ravnotežu u njegovom životu ili će Kemala učiniti sličnijim Emiru.

Bit ćeš moja

NOVA TV, 21.30, TURSKA SERIJA, Nauči me voljeti

 

Lejla se uplaši kad pred sobom ugleda Hašmeta. Hašmet je pak još bješnji jer je Lejla podcijenila njegovu inteligenciju. Uzima Lejlu i Ruzgara i odlazi iz Džananine kuće. Alper ne namjerava Berni prepustiti skrbništvo nad Čiček.

Nauči me voljeti (Lejla)

Povratak na Net.hr