TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Irena se želi dokopati informacija kojima bi oblatila Anu (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Eva napušta Jonasovu kuću i vodi kćeri Manuelu i Anu sa sobom. Ana putem majci govori da voli Rodriga. Rodrigo pokušava razgovarati s Jonasom, ali otac ga ne sluša. Eva s kćerima odlazi u hotel do ukrcaja za Buenos Aires. Manuela će biti kod bake Ináe dok je mama s Anom na turniru. Cris prijeti Jonasu da će ga ostaviti ako ne objavi njihovu vezu svima. Prošlo je 20 dana, Ana osvaja turnir u Buenos Airesu. Eva dogovara susret s Jonasom kako bi riješili svoju situaciju. Ana i Rodrigo provedu nekoliko sati zajedno. Jonas šalje Klébera da se sastane s Evom, a ona se naljuti na Jonasov prijedlog uvjeta rastave. Ana ima mučnine i povraća. Alice je udari reketom po glavi i Ana izgubi svijest. No, kasnije se njih dvije sprijatelje. Ana u ljekarni kupi test za trudnoću. Iná sanja dijete koje se utapa u jezeru. Manuela odlazi s Anom na pretragu, a nalaz potvrđuje Aninu trudnoću.

Život teče dalje

RTL TV, 13.45, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Marica prizna Marku da je Stipe organizirao Inesinu otmicu! Marko isprva ne vjeruje njezinim riječima, ali će njegova srdžba prema ocu sve više rasti. Stipe se uzalud pokušava opravdati. U međuvremenu, Milivoj očajava sam u hotelskoj sobi i poseže za alkoholom. Ana ponovno Srđanu predbacuje njegovu „odsutnost duhom“ i odlazi kod Milivoja, Jakov i Luka nastavljaju prepirku zbog Sare, a Marko i Ines se opet posvađaju, nakon čega se Marko vrati u dom Odakovih i udara Stipu šakom u glavu!

Ruža vjetrova (Srđan)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman se vraća u kuću obitelji Serez i žali zbog toga što nije ispunio obećanje koje je dao majci. Dolazi Valentivnovo i Ejlul i Mert, Mira i Jaman slave ga zajedničkim izlaskom. Mira i njezina mlađa sestra saznaju da su se njihovi roditelji službeno rastavili i to im teško pada.

Plima i oseka (Mira i Jaman)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Džemre mora smoći novac za spomenik svojim roditeljima. Ejlul joj želi pomoći, no Džemre odbija njezinu pomoć. Ljuta je na nju jer je petljala sa Serkanom iza njezinih leđa. Kader je također ljuta na nju, a istovremeno je žalosna jer je shvatila da je vlastita majka ne želi u svojem životu. Songul pakira svoje stvari i odlazi iz novog doma, no upada u nevolje.

Anđeli (Toprak)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Frančesko uživa u pečenom fazanu, dok svi misle da im je za stolom u restoranu gastro kritičar zvan Parižanin. No, pravi Parižanin, koji čeka na kolodvoru, ljutito zove Nikolu, koji shvaća da im je u restoranu krivi čovjek. Istovremeno, na orahe alergični Frančesko jede Katin desert i dobije napadaj. Spašava ga Holcer, a Helena odluči odgoditi zabavu za sutra, kako bi se njen dragi Frančesko stigao oporaviti i proslaviti s njom njen rođendan. Svi su ljuti na Zvonka što je doveo krivog čovjeka s kolodvora. Bijesni Parižanin dolazi u restoran, prenoćit će u selu, a sutra očekuje vrhunski objed. Kata je u problemu jer je period lovostaja i nema više fazana. Antun ne dolazi na Heleninu zabavu jer je u depresiji i napije se. Irena to sazna, dolazi kod njega i pokuša izvući što više informacija kako bi dala Neri materijal za blaćenje Ane. Nakon još pokoje češice, dolaze do teme Anine majke. Martina i Ivan se poljube, no Ivan se ovaj put ne odupire. Ipak, prekine ih Vinko.

Zlatni dvori (Mara i Nikola)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr