TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Irena prizna Vinku da je ona pravi krivac za medijsku hajku nad Galovićima (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Trenerica Vitória u medijima objavi da je Ana ozlijedila lakat i da će otići u inozemstvo na rehabilitaciju. Nanda dovodi starijega muškarca na večeru s Jonasom i Cris i predstavlja ga kao svoga dečka. Rodrigo sluša na TV vijest o Aninom putovanju. Nazove je, ali ona mu se ne javi jer je u kupaonici. Rodrigo ostavi poruku na sekretarici. Eva je čuje i izbriše je. Maria odlazi u hotel kako bi razgovarala s Anom, ali Eva joj slaže da Ana nije ondje. Maria susretne Manuelu u predvorju hotela. Manuela je zamoli da javi Rodrigu kad Anin avion polijeće. Rodrigo pokušava razgovarati s Anom na aerodromu, ali Ana je već otputovala. Nanda upozna Rodriga s prijateljicom. On je ljubi, a Manuela sve gleda. Nakon što s Evom stiže u Patagoniju, Ana odlazi u agenciju i raspituje se o postupku davanja djeteta na posvojenje. Manuela ispriča Ani da je vidjela Rodriga s drugom i Ana pada u očaj. Vrijeme prolazi, Manuela studira psihologiju. Alice prepozna Manuelu na fakultetu i pita je za Anu. Cris se useljava Jonasu. Alice odlazi u Patagoniju Ani i kaže joj da je posvojena i da je Vitória njezina mama. Ana se toliko uznemiri da joj puca vodenjak.

Život teče dalje (Rodrigo)

RTL TV, 13.10, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Pijani Milivoj optuži Suzanu da je kriva za sve probleme u braku, na što se ona požali Adrijani, koja također ima obiteljskih briga. Ines je zbunjena Markovim neuobičajenim ponašanjem, a osobito je pogodi njegova reakcija na usporedbu sa Stipom. Marko i Marica još uvijek joj nisu rekli da je Stipe kriv za njezinu otmicu, iako Ines sluti da nešto nije u redu. Marko nagovara Maricu da ostavi Stipu. Za to vrijeme Jakov i Sara postaju sve bolji prijatelji, a njihovu idiličnu večer uz film i kokice prekine Luka.

Ruža vjetrova (Ines)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

U posjet dolazi Selimova teta Bahrije te obitelji priopćava da je teško bolesna i ne želi započeti liječenje, što rastuži sve, a posebice Selima. Jaman je ljubomoran na Bahrijina sina Džema. Asim je vrlo uzrujan nakon sukoba sa Sedef i doživi srčani udar. Jaman mu u zadnji trenutak spašava život, pa mu Asim sada mora biti zahvalan.

Plima i oseka (Jaman)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Djevojke pokušavaju pomoći Džemre da skupi novac za nadgrobne ploče svojih roditelja, no Defne im se trudi pomrsiti planove. Kader je tužna zato što ju je njezina biološka majka Banu optužila za nešto što nije učinila. Nazan odlazi u posjet Mesude i Kemalu da bi se zauvijek riješila Ejlul.

Anđeli (Feride)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ana napadne Žanu zbog blaćenja Galovića, a Žana ne uspije dokazati nevinost. Kada ju i Kata napadne, Žana napokon shvati da je Kata ljubomorna zbog Nikole. Vinko i Nikola žele se osladiti Zvonkovim fazanom, ali im ga na kraju otima sluđena Kata te ga podjeli sa Zvonkom. Vinko, na Irenin užas, ipak uspije omastiti brk mesom. Joza i Holcer opustoše ormar usnulom Antunu i srede se za bal, gdje zavode Helenu dok ju Frančesko uzalud čeka kod Antuna. Antun i Frančesko ubrzo pronađu zajednički jezik (glazbu) i odlaze na bal u duetu izvesti pjesmu za Helenu. Helena se raspleše s Frančeskom, Martina s Ivanom, a Holcer i Joza izvise. Irena nije presretna kada joj Kata nagovijesti da se nešto događa između Ivana i njezine kćeri. Martina namami Ivana u sobu i zaključa vrata. Antun zadnji sazna za blaćenje u medijima i napadne Žanu. Nikola ju brani i Antun mu iz osvete izbuši gume na autu.

Zlatni dvori (Nikola i Žana)

Povratak na Net.hr