TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Informacije o Aninoj obitelji objavljene su na radiju (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, BRAZILSKA SERIJA, Život teče dalje

Ana je na koktel zabavi na kojoj predstavljaju reklamu čije je ona zaštitno lice. Jonas se uznemiri kada dozna da ga je Eva prijavila i moli Klébera da joj uzme sve što ima. Ana šalje poruku Rodrigu kako bi se našli, ali Jonas mu oduzima mobitel i baci ga na ulicu. Ana čeka Rodriga, a njega nema. Rodrigo odlazi u hotel u kojemu Ana živi, ali se mimoiđu. Eva otkrije da je Ana trudna. Obavijeste je da su joj odvezli auto, ali ona ne može ništa učiniti. Ana odlazi u klub i ondje susretne Rodriga. Posvađaju se i ne uspiju ozbiljno razgovarati. Rodrigo razgovara s Jonasom o situaciji s Evom, a Jonas mu govori neistine. Eva kaže trenerici Vitóriji da je Ana trudna. Ana se rasplače u klupskoj svlačionici, a Alice je tješi. Ana joj se povjeri da je trudna i moli da to nikome ne kaže. Eva želi da Ana dâ dijete na posvajanje, no Ana se pobuni.

Život teče dalje (Ana)

RTL TV, 13.25, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Bijesan zbog otmice Ines, Marko se javno odrekne svog oca. Stipe je bijesan na Maricu jer ga je izdala, a Nives mu potpiruje vatru.Marko oprosti majci što mu je tajila i odluči prešutjeti istinu Ines i vratiti ocu ključeve od novog stana. Utučena Suzana sretne svog starog školskog kolegu Ivana, koji je šarmira i opusti, a ona mu prizna da više ne živi s mužem. Milivoj se opija u hotelskoj sobi, a potom posjeti Saru i pred njom izbacuje svoje bračne frustracije. Luka i Zvone vide kako se Jakov upucava studentici na Sarinom faksu, a Adrijana još uvijek nije spremna oprostiti Edi.

Ruža vjetrova (Ines i Marko)

DOMA TV, 16.50, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman se vraća od majke u Izmiru i utjehu pronalazi u Mirinu zagrljaju. U međuvremenu Ender paničari zato što Selimova teta Bahrije, koja živi u Istanbulu, dolazi u posjet. Sudeina srdžba tjera Miru na tešku odluku. Sedef je upala u Sudeinu stupicu, a Ender je saznala istinu koju su joj dugo tajili.

Plima i oseka

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Serkan razgovara sa Džemre i objasni joj da se ne bi trebala ljutiti na Ejlul, već na njega. Feride je zabrinuta za djevojke i predlaže Nerriman da ih vrati u istu sobu. Neriman pristaje i djevojke su presretne što su ponovno zajedno. Ejlul i Džemre se pomire, no Ejlul je sve lošije pa Mesude dolazi k njoj u dom.

Anđeli (Neriman)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Holcer i Zvonko ulove fazana za Katu, a Zvonko pri tom zaradi metak u nogu, zaspi pod anestezijom, pa zakasni isporučiti fazana sluđenoj Kati. Parižanin očekuje svoj ručak, no stvar spašava Domagoj koji svoje vegetarijansko jelo pripremi tako dobro da restoran zaradi zvjezdicu. Helena s Frančeskom dogovori rođendanski bal u bečkom stilu. Joza i Holcer su u problemu, jer moraju naučiti plesati u jedan dan. U tome im pomažu Martina i Petar. No, Joza i Holcer ubrzo shvate da neće uspjeti s plesom pa pribjegnu manipulaciji: odvode Frančeska kod Galovića i lažu mu da mora ostati tamo zbog Heleninog iznenađenja. Irena je javila Neri informacije o Aninoj obitelji koje uskoro budu objavljene na radiju. Svi su zgroženi i uvjereni da je Žana ta koja je obrlatila Galoviće. Irena glumi nevinašce i prepušta da žrtveno janje bude Žana.

Zlatni dvori (Holcer i Petar)

Povratak na Net.hr