TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Finale donosi rasplet ljubavne priče između Nisan i Efea (Ponovno rođen)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Aitana olabavi luster u Fiorellinoj i Pedrovoj sobi. Oni ulaze sobu i vide da im je soba u neredu. Aitana se svađa s njima i ljutito odlazi. Fiorella nemirno spava i probudi se kad luster počne padati. Odgurne Pedra i oboje padnu s kreveta. Obitelj ulazi i ne može vjerovati da je luster pao. Vittorio se prisjeti da mu je Diana savjetovala da preda pismo Fiorelli što je prije moguće. Federica prigovara Aitani jer nije ubila Pedra i Fiorellu. Kaže da joj neće platiti i da ju je već prijavila policiji. Aitana prizna Alini da je pokušala ubiti Pedra i Fiorellu jer joj je Federica trebala platiti. Alina joj savjetuje da što prije napusti zemlju i daje joj novac. Gael moli Giannu da se bori za svoj život, jer je voli i želi biti s njom. On joj kaže da namjerava uzeti očevo prezime, a Gianna ga podržava. Osvaldo, koji je prisluškivao, uznemiri se čuvši to. Fidel nalazi čekić u torbi u Osvaldovoj sobi i kaže to Pedru.

Talijanska mlada (Fiorella)

RTL TV, 13.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Toni sazna da više neće moći profesionalno igrati nogomet. Potpuno shrvan tom viješću, prizna Adrijani i Edi da je uzimao steroide, a Jakov se boji da će ga Jelavići prijaviti policiji pa traži način kako zataškati cijelu situaciju. Za to vrijeme Sara na sve načine pokušava doći do novca za kokain. Srđan je na mukama jer zna da bi trebao zaprositi Anu, iako mu se Mila sve više sviđa, a Ines, Suzana, Sara i Milivoj saznaju za Aninu trudnoću. No, osim Suzane, nitko se previše ne veseli toj vijesti.

Ruža vjetrova (Ines)

DOMA TV, 16.45, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman pokušava pronaći Miru, koja je u Tanovoj kući izvan grada. Tan se počne ponašati sve sumnjivije, sve dok naposljetku ne pokaže svoje pravo lice. Mirin život sada je u opasnosti. Hoće li se Jaman pojaviti na vrijeme da je spasi? Nakon svih kušnji kroz koje su prošli, Mira i Jaman će se zaista zbližiti.

Plima i oseka (Jaman i Mira)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Meral na prijevaru gotovo sazna što se dogodilo s Kemalom. U posljednji čas situaciju spasi Džemre. Kader se sve teže nosi s bremenom Kemalove tajne. Hoće li okrenuti leđa prijateljicama da bi pronašla svoju obitelj? Stvari će se zakomplicirati kad policija počne tražiti Kemala zbog pljačke.

Anđeli (Ejlul)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Nera je očajna nakon propalog nastupa i moli Žanu da njen fijasko ne objavi u novinama. Žana se osjeća suvišnom zbog Fedorove opsjednutosti Nerom. Pokušava ga napraviti ljubomornim pričajući mu o Nikoli. Da izbjegne Holcerovu tužbu jer nije stavio zaštitnu ogradu oko rupe, Vinko ipak popusti i isplaćuje sretnom Holceru odštetu. No, sreća kratko traje. Kako bi ostao nasamo s Helenom, Joza pošalje Zvonka da pripitog Holcera odveze u tačkama kući. Jan otkrije da Anina pjesma nije narodna, već da ju je napisao Petar i to kaže Neri. I dok Petar i Ana napokon jedan drugom izjavljuju ljubav, Nerin dan se pretvara u katastrofu kad sazna da ju Petar namjerava ostaviti. Iz osvete ispriča Ani o okladi i izvrijeđa ju. Pred Petrom glumi kao da ništa ne zna, napije ga i spava s njim dok je ovaj praktički onesviješten.

Zlatni dvori (Petar i Ana)

NOVA TV, 22.30, TURSKA SERIJA, Ponovno rođen

Efe je pronašao Sedu, koja tuguje za sretnijim vremenima, kada je Mete bio živ. Moli je da se vrati s njime u bolnicu i donira koštanu srž za Nisan, čiji život sada ovisi o njoj. Međutim, Seda to odbija. Kako će Efe reagirati? Seda razmišlja o samoubojstvu. Nisanino stanje sve je lošije, no usprkos tome, ona i Efe se nadaju da će se izvući iz opasnosti jer zaslužuju uživati u svojoj ljubavi. Hoće li im se to i ostvariti?

Ponovno rođen (Seda)

Povratak na Net.hr