TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Faruku i Sureji na put staju njegova majka Esma i shizofreni Omer (Istanbulska nevjesta)

HRT1, 12.30, MEKSIČKA SERIJA, Zaljubljena u Ramona

Margarita kaže Fabioli da je saznala da se udala, a Franciscu predbaci da je iskoristio situaciju. Antonio pokušava objasniti Diegu da nije više potrebno da živi s njima, ali da će uvijek biti zajedno. Diego mu kaže da bi želio da ostane s njima. Roxana kaže djetetu da ih njegov tata ne voli. Andrea se iznenadi kada joj Juana kaže da se Fabiola udala za Francisca i da je tražila novac za odlazak u Kanadu. Andrea kaže da Fabiola ipak voli Ramóna, bez obzira na udaju. Čudi se da Fabiola nije tražila novac kad se kanila udati za Ramóna, a sad ga traži. Juana kaže da je možda to zato što idu u inozemstvo, a i to je njezin novac. Francisco pokušava zavesti Fabiolu, ali ona ga odbije. Podsjeti ga da se udala iako ga ne voli. Antonio kaže Fabioli da je pogriješila što se udala za Francisca ako je Ramón njezina ljubav, a ona odgovori da je Ramón bio njezina pogreška. Antonio kaže da će vrijeme pokazati. Ramón kaže majci da podupire njezinu vezu s Juliom ako je sretna, ali neka pripazi. Sofía moli Ramóna da joj pomogne u otvaranju automehaničarske radionice.

Zaljubljena u Ramona (Fabiola)

NOVA TV, 18.20, TURSKA SERIJA, Anđeli

Kad im Serkan kaže što je napravila, cure počnu drugačije shvaćati Defne koja je pokazala svoju dobru stranu. Songul i Gunej su na korak do rastave braka. Songul pokušava učiniti zadnji korak, a Gunej ipak slijedi svoje srce. Bušra čuje razgovor između Ejlul i Topraka. Kemal je u velikim problemima, a istovremeno je za petama Ejlul.

Anđeli (Meral i Serkan)

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Istanbulska nevjesta

Tradicionalna Esma ima velike planove za svog miljenika Faruka kojeg požuruje da se što prije oženi i osnuje vlastitu obitelj. Kako bi zadovoljila isključivo samu sebe i udovoljila tradiciji, želi mu dogovoriti brak s Ipek bez da ga pita za mišljenje. Faruk iskuša vlastitu sreću i odlučno zapinje za Sureju dok god ne osvoji njeno srce. Shizofreni Omer proganja Sureju i vidljivo ju uzrujava, a na kraju sprema osvetu u kojoj će Faruk izvući deblji kraj.

Istanbulska nevjesta (Esma)

NOVA TV, 21.20, TURSKA SERIJA, Bit ćeš moja

Istraživanje atentata na Lejlu otvorit će Kemalu jedna vrata o Asuinoj otmici. Kemal prelazi u akciju da produbi udarac koji je nanio Emirovu životu i da ga tako pošalje Galipu. Baš u to vrijeme inspektorica Merdžan nudi mu suradnju. Jedini je uvjet da Nihan ostane podalje od procesa. Nihan primjećuje kako je Merdžan bacila oko na ljubav njenoga života. Ali Nihan ne namjerava ostati izvan igre. Dolazi k Zejnep sa začuđujućom ponudom. Želi da zajedno djeluju kako bi srušile Asu.

Bit ćeš moja (Kemal i Nihan)

Povratak na Net.hr